Premiera pentru SKODA. Cehii au lansat o noua motorizare pentru Octavia

  • Motorizare mild-hybrid
  • Premiera pentru Skoda
  • Motor de 1.0 litri TSI si baterie litiu-ion la 48V
Distribuie pe Facebook

Skoda Octavia a primit o motorizare mild-hybrid, o premiera pentru brand-ul din Mlada Boleslav. Numele noului model este Octavia e-Tec si, din pacate, este disponibil momentan doar in Marea Britanie.

Octavia, cel mai popular model din gama Skoda, a primit la finalul anului trecut o noua generatie. Ca si pana acum, gama de propulsoare este diversificata si vine sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.

Skoda Octavia e-Tec

Unde mai pui ca cehii o tot extind, adaugand noi motorizari. Cea mai recenta este o premiera pentru brand-ul din Mlada Boleslav si ne referim aici la o motorizare mild-hybrid.

Skoda Octavia e-Tec

Noul model este disponibil momentan numai in Marea Britanie si poate fi regasit in oferta sub numele de Octavia e-Tec. Grupul motopropulsor este compus dintr-o unitate de 1.0 litri TSI, care dezvolta 110 CP, o transmisie automata DSG cu sapte trepte, baterie litiu-ion la 48 V si un starter alternator cu curea.

Skoda Octavia e-Tec

Multumita acestei configuratii, masina poate functiona cu motorul pe benzina oprit pentru "perioade lungi de timp", potrivit Skoda. Inginerii au instalat, de asemenea, si un sistem de recuperare a energiei.

Skoda Octavia e-Tec

Debutul pe piata britanica este programat pentru 22 septembrie iar pretul de pornire este de 23.005 lire sterline.

Skoda Octavia e-Tec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia e-Tec
mai multe