Preturi Jaguar XF: Cat costa in Romania noul model?

Preturi Jaguar XF: Cat costa in Romania noul model?
  • Noul Jaguar XF porneste de la 46.500 euro
  • Modelul britanic ofera sase motorizari
  • BMW Seria 5 reprezinta principala competitie
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestui an, noul Jaguar XF a ajuns intr-un final si pe piata auto din Romania. Conform brosurii oficiale, cea de-a doua generatie a popularului model britanic porneste de la 46.500 euro.

Proiectat pentru a concura impotriva trio-ului german format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, noul Jaguar XF 'graviteaza' in jurul unei platforme realizate din 75% aluminiu.

Drept urmare, cea de-a doua generatie a popularului model britanic de clasa medie cantareste cu pana la 190 kg mai putin decat predecesorul sau, fiind totodata mai usoara cu aproximativ 80 de kilograme comparativ cu cel mai apropiat rival al sau.

Vestile bune continua inclusiv la nivelul gamei de motorizari, acolo unde clientii noului Jaguar XF vor avea la dispozitie propulsoare pe benzina si motorina exclusiv supraalimentate, cu un total de patru sau sase cilindri.

Noul Jaguar XFNoul Jaguar XF

Noul Jaguar XF

Fara nici un fel de alta introducedere sau prezentare, cea de-a doua generatie a popularului model britanic de clasa medie ofera in versiunea de baza un 2.0 turbodiesel de 163 CP.

Aceeasi unitate este disponibila si intr-o varianta de 180 CP, al carei pret de pornire se ridica insa la 47.740 euro - ceea ce reprezinta un plus de 1.240 de euro comparativ cu optiunea entry-level.

Indiferent insa de numarul cailor putere prezenti la datorie, ambele alegeri sunt insotite in standard de o cutie manuala cu sase rapoarte. Pentru transmisia automata in opt trepte de viteza trebuie sa scoti din buzunar alti 2.480 de euro.

Noul Jaguar XF

Noul Jaguar XF

Urmatoarea pe lista, motorizarea 2.0 turbo pe benzina pune la dispozitia clientilor sai undeva in jurul a 240 de cai putere. In pretul de pornire, care se ridica la 53.816 euro, regasim si cutia automata cu opt rapoarte.

Pentru cei aflati in cautarea unui maximum de performanta, noul Jaguar XF poate fi servit inclusiv alaturi de doua propulsoare V6: un 3.0 twin-turbo diesel de 300 CP si minim 67.332 euro, respectiv un V6 supraalimentat, pe benzina, de trei litri si 340 CP (65.968 euro) sau 380 CP (73.904 euro).

Important de mentionat, cel din urma motor este singurul disponibil alaturi (si) de un sistem de tractiune integrala, al carui pret de achizitie difera in functie de versiunea de echipare - Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport, respectiv S.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Jaguar XF
mai multe