Prima camioneta de la Hyundai a primit un facelift major. Noua versiune a modelului Santa Cruz se lauda cu un design SF la exterior si o unitate Turbo de 2.5 litri

Prima camioneta de la Hyundai a primit un facelift major. Noua versiune a modelului Santa Cruz se lauda cu un design SF la exterior si o unitate Turbo de 2.5 litri
  • Prima camioneta de la Hyundai a primit un facelift major
  • Noua versiune a modelului Santa Cruz se lauda cu un design SF la exterior si o unitate Turbo de 2.5 litri sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu instrumente de bord digitale si configurabile. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou autoturism de la Hyundai, conducerea celebrului producator sud-coreean de masini anuntand - in cursul zilei de miercuri, lansarea unei variante imbunatatite a pick-up-ului Santa Cruz. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada urmatoare de timp, noua creatie a popularei companii cu sediul principal la Seul se remarca in special prin aspectul complet restilizat, mai modern ca oricand, al partii frontale, cu precizarea ca nici multiplele optiuni proaspete de la nivelul jantelor realizate din aliaj ori spoilerul spate redesenat subtil nu vor trece intocmai neobservate.

Hyundai Santa Cruz Facelift

Hyundai Santa Cruz Facelift

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, modelul anterior mentionat iese numaidecat in evidenta prin ceasurile de bord digitale si configurabile gazduite de ecranul curbat masiv - impartit in doua zone diferite de lucru. De asemenea, de la orizont nu lipsesc nici scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, tapiteria confectionata din piele, sistemul multimedia compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto si - totodata, cu update-uri de la distanta, conexiunea 4G, volanul sport, in trei spite, instalatia de climatizare cu reglare automata.

Daca vine vorba - in schimb, despre reteta caracteristica departamentului mecanic, cea mai recenta iteratie a gamei Santa Cruz isi va intampina cumparatorii alaturi de doua motorizari diferite, ambele motoare bucurandu-se atat de un numar de patru cilindri, cat si de capacitatea de 2.497 de centimetri cubi. Lista cu optiuni debuteaza cu o savoare aspirata natural, sinonima cu 191 CP si 245 Nm, acesteia adaugandu-i-se o aroma turbo, de 281 de cai putere, plus 421 de Newton-Metri - dezvaluie fisa cu specificatii de ordin tehnic, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h ar urma sa isi gaseasca, cu acceleratia la podea, rezolvarea intr-un interval demn de un hot-hatch, mai mic de sase secunde si jumatate.

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, drept pentru care precizam ca actuala iteratie porneste de la suma de 26.900 de dolari, pretul crescand - inainte de selectarea eventualelor echipamente optionale, disponibile contra cost, pana la nici mai mult, nici mai putin de 41.320 de dolari. Referitor la dotarile oferite in standard - fata costuri suplimentare, ei bine, printre acestea se va regasi, dupa cum anunta comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, si o transmisie automata in opt trepte de viteza, cu convertizor de cuplu pentru versiunea GDI si dublu ambreiaj pentru varianta T-GDI.

Hyundai Santa Cruz Facelift

Hyundai Santa Cruz Facelift

Hyundai Santa Cruz Facelift

Hyundai Santa Cruz Facelift

Hyundai Santa Cruz Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Hyundai Santa Cruz Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2024