Prima imagine a fost scapata pe internet. Noua masina de la Mercedes se bate cu Audi A3 Sedan

Prima imagine a fost scapata pe internet. Noua masina de la Mercedes se bate cu Audi A3 Sedan
  • Prima imagine a noului Mercedes A-Class Sedan a scapat pe internet
  • Automobilul de clasa compacta debuteaza oficial saptamana viitoare
  • Cumparatorii din China vor primi o versiune cu ampatament marit
Distribuie pe Facebook

Zvonurile potrivit carora Mercedes ar lansa la mijlocul saptamanii viitoare, in cadrul Salonului Auto International de la Beijing, o versiune Sedan a noului A-Class par sa aiba un puternic sambure de adevar.

La mai putin de trei ore de la aparitia primelor fotografii oficiale ale conceptului Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, presa din China loveste din nou. In centrul atentiei se regaseste de-aceasta data varianta sedan a proaspat (re)lansatului A-Class, care va debuta la randul ei cu ocazia evenimentului Beijing Auto Show 2018 de saptamana viitoare.

Proiectata pentru a concura impotriva versiunii cu patru portiere a germanului Audi A3, mult anticipata masina de clasa compacta a companiei din Stuttgart iese in evidenta printr-un aspect familiar la nivel de exterior, cu mai multe detalii inspirate de modelul hatchback. O astfel de afirmatie se va aplica, cel mai probabil, si in cazul interiorului pentru cinci persoane.

In Europa, primul A-Class Sedan din istoria Mercedes ar trebui sa fie disponibil la vanzare alaturi de aceleasi unitati turbo pe benzina si motorina precm varianta in cinci portiere. Drept urmare, lista cu optiuni va cuprinde inclusiv noua motorizare turbo de 1.33 litri pe care inginerii Grupului Daimler au dezvoltat-o impreuna cu specialistii Aliantei Renault-Nissan.

Dupa cum precizam si anterior, viitoarea versiune in patru portiere a compactei germane din Stuttgart va fi comercializata in doua configuratii diferite: atat cu ampatament normal, cat si cu ampatament marit. Cea din urma formula, care promite un plus de spatiu la nivelul picioarelor pentru ocupantii locurilor spate, a fost dezvoltata exclusiv pentru piata auto din China.

Mercedes A-Class Sedan - Prima poza

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2018