Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un facelift. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un facelift. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Prima masina cu camere pe post de oglinzi a primit un facelift
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie publica a noii game Lexus ES a fost programata chiar pentru prima zi a saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Shanghai isi va deschide larg portile.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei ani, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania japoneza Lexus o comercializeaza sub denumirea de ES se pregateste sa primeasca deja un facelift. Anuntata prin intermediul unui teaser video de 15 secunde, versiunea imbunatatita a gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va debuta oficial in data de 19 aprilie.

Reteta specifica respectivei creatii nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa este de asteptat ca aceasta sa cuprinda inclusiv cateva upgrade-uri estetice si, de ce nu, tehnice si chiar tehnologice.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 56.211 euro, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania japoneza Lexus o comercializeaza sub denumirea de ES nu ofera decat o singura optiune la nivel de propulsie. Intr-o alta ordine de idei, actuala versiune a gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class vine alaturi de...

... o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, pe benzina, livrata de respectiva creatie in combinatie cu un motor electric, sistemul hibrid cu pricina dezvoltand pana la 218 CP.

In configuratia entry-level, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania japoneza Lexus o comercializeaza sub denumirea de ES a pregatit o lista cu dotari standard ce cuprinde inclusiv o cutie automata cu variatie continua, dar si faruri cu LED, printre altele. Actuala versiune a gamei care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class se mai bucura si de o tapiterie din piele.

Lexus ES

Lexus ES

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2021