Prima poza oficiala a noului Golf 8 a ajuns mai devreme pe internet, spre disperarea nemtilor de la VW

Prima poza oficiala a noului Golf 8 a ajuns mai devreme pe internet, spre disperarea nemtilor de la VW
  • Prima poza oficiala a noului Golf 8 a ajuns mai devreme pe internet
  • Fotografia respectiva ne arata masina germana de la nivelul partii frontale
  • Premiera mondiala va avea loc in cursul zilei de maine, la Wolfsburg
Distribuie pe Facebook

Seria dezvaluirilor neoficiale cu privire la urmatoarea generatie a legendarului Volkswagen Golf continua astazi cu un nou episod.

Chiar daca au mai ramas doar cateva ore pana la premiera mondiala a noului Golf 8, internetul nu mai are rabdare si ne ofera inca de astazi prima imagine oficiala cu urmatoarea generatie a legendarului automobil de clasa compacta de la VW.

La rezolutie mica, fotografia in cauza surprinde din fata masina care concureaza cu Opel Astra, Ford Focus si Renault Megane, scotand la iveala... tot ce stiam deja: vorbim doar despre o evolutie la nivel de detaliu si nu o revolutie majora.

In ceea ce priveste partea tehnica, acest aspect raman in continuare un mister, drept pentru care vom reaminti de zvonurile potrivit carora noul VW Golf 8 va miza pe o versiune imbunatatita a platformei MQB, folosita inclusiv de Audi A3.

Aceleasi speculatii mai sugereaza si ca urmatoarea generatie a legendarului automobil de clasa compacta al nemtilor va oferi o gama variata de propulsoare, unitatilor pe benzina, motorina si gaz urmand a li se alatura sisteme hibrid.

Dupa cum precizam si anterior, premiera mondiala a noului VW Golf 8 va avea loc maine, 24 octombrie, in cadrul unui eveniment special organizat in Wolfsburg, ce pune capat unei serii intregi de poze spion cu prototipuri complet necamuflate.

VW Golf 8 - Prima poza oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe