Prima Skoda din istorie cu jante pe 20 inch in standard. Cum arata

Prima Skoda din istorie cu jante pe 20 inch in standard. Cum arata
  • Skoda publica noi imagini cu viitorul Kodiaq RS
  • Modelul ceh promite jante pe 20" in standard
  • Premiera publica are loc luna viitoare, la Paris
Distribuie pe Facebook

Campania de teasing a noului Kodiaq RS continua. Producatorul ceh de automobile a publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii clare ale exteriorului.

Numai doua saptamani si jumatate au mai ramas pana la startul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Paris, insa Skoda refuza in continuare sa scoata la iveala mult anticipata versiune de performanta a modelului Kodiaq.

In schimb, compania ceha a publicat in urma cu doar cateva momente noi fotografii de tip teaser ale viitorului Kodiaq RS, una dintre imagini surprinzand jantele cu design in cinci spite si diametrul de 20" ce vor fi oferite in standard.

Totodata, cele mai recente materiale oficiale cu privire la SUV-ul sportiv al marcii din Mlada Boleslav scot la iveala inclusiv o ploaie de accente gloss black, doua tips-uri trapezoidale, plus discuri cu etriere finisate intr-un rosu contrastant.

La interior, mult anticipata versiune de performanta a modelului Skoda Kodiaq este asteptat alaturi de un volan in trei spite si scaune fata cu suport lateral marit, carora li se vor alaturi numeroase tehnologii de ultima ora, unele in standard.

Sub capota, viitorul Kodiaq RS va adopta cea mai potenta motorizare diesel din istoria companiei cehe, un 2.0 TDI cu doua turbine si undeva in jurul a 240 CP, cuplat la un sistem de tractiune integrala pentru un 0 - 100 km/h de invidiat.

Dupa cum precizam si anterior, premiera publica a SUV-ului sportiv din Mlada Boleslav a fost programata pentru inceputul lunii viitoare, in cadrul editiei 120 a Salonului Auto International de la Paris, organizata intre 4 si 14 octombrie.

Skoda Kodiaq RS - Poze teaser

Skoda Kodiaq RS - Poze teaser

Skoda Kodiaq RS - Poze teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2018