Prima Skoda din istorie cu motor bi-turbodiesel. Cat costa in Romania

Prima Skoda din istorie cu motor bi-turbodiesel. Cat costa in Romania
  • Noua Skoda Kodiaq RS a fost lansata si in Romania
  • Preturile pornesc de la 43.656 de euro
  • Sub capota a fost instalat un 2.0 BiTDI cu 240 CP
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde - in premiera pentru un automobil al companiei cehe, un set de jante cu diametrul pe 20 de inch.

La mai bine de doua luni distanta de la prima sa aparitie in fata publicului larg, noua Skoda Kodiaq RS a fost lansata si pe piata din Romania. Preturile pentru versiunea cu motor BiTDI de doi litri si 240 CP pornesc de la 43.656 de euro, cu aproape 3.000 de euro mai mult decat vechiul model de top Laurin & Klement.

Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS

In echiparea standard, automobilul dispune inclusiv de un set de jante cu diametrul pe 20 de inch, o premiera pentru gama companiei cehe. Fara costuri suplimentare sunt oferite si blocurile optice cu tehnologie LED, tapiteria din piele si alcantara, plus climatizarea automata si instalatia audio de inalta fidelitate.

Pentru cateva sute sau mii de euro peste pretul de pornire, clientii se pot bucura de vopsea metalizata, airbag-uri laterale pentru locurile spate sau un al treilea rand de scaune. Optionale sunt si camera video pentru marsarier, trapa panoramica pentru plafon, dar si sistemul de navigatie cu afisaj color, de tip touch-screen.

Dezvelita cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Paris, noua Skoda Kodiaq RS este disponibila exclusiv in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, care livreaza intreaga putere tuturor celor patru roti. Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza astfel 6.9 secunde.

Spoilerele agresiv stilizate, jantele cu design unic si evacuarea dubla sunt principalele elemente estetice care diferenteaza versiunea cu motor BiTDI de doi litri si 240 CP de celelalte automobile din gama companiei cehe. De cealalta parte, meniul interior cuprinde volan in trei spite, scaune fata si ornamente specifice.

Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Skoda Kodiaq RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2018