Prima Skoda din istorie cu motor bi-turbodiesel. Cat de rapida este, de fapt

Prima Skoda din istorie cu motor bi-turbodiesel. Cat de rapida este, de fapt
  • Prima Skoda din istorie cu motor bi-turbodiesel a debutat in 2018
  • Noua versiune Kodiaq RS ofera un propulsor de doi litri si 240 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h a fost cronometrata in 6.9 secunde
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile masinii cu 240 de cai sub capota si tractiune integrala in standard pornesc de la 43.656 de euro.

Organizata in perioada 4 - 14 octombrie, editia de anul trecut a celebrului Salon Auto International de la Paris a marcat debutul primului SUV de performanta din istoria companiei Skoda.

Versiunea RS a gamei Kodiaq, caci despre aceasta este vorba in cazul de fata, vine cu cel putin alte doua premiere absolute pentru producatorul ceh aflat in portofoliul Grupului Volkswagen.

Mult mai importanta decat jantele cu diametrul de 20 de inch, oferite in standard, este motorizarea diesel cu doua turbine si capacitatea cilindrica de doi litri, care produce 240 de cai putere.

Aceeasi Skoda Kodiaq RS se mai poate lauda si cu un cuplu de 500 Nm, lista cu tractii principale continuand cu transmisia DSG in sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala cu diferential electronic.

Puse cap la cap, toate aceste elemente tehnice ii permit primului SUV de performanta din istoria cehilor sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.9 secunde (versiunea cu cinci locuri).

Totodata, producatorul aflat in portofoliul Grupului Volkswagen mai spune despre masina cu motor 2.0 BiTDI ca poate atinge o viteza maxima de aproximativ 221 de kilometri pe ora.

Cum se descurca insa in lumea reala noua Skoda Kodiaq RS, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde automobilul in cauza pe autostrada, cu pedala de acceleratie la podea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2019