Primele fotografii oficiale cu versiunea break a noii Skoda Octavia

Primele fotografii oficiale cu versiunea break a noii Skoda Octavia
Skoda a dezvaluit primele imagini oficiale cu versiunea break a celei de-a treia generatii Skoda Octavia. Elementele de noutate apar chiar de la numele vehiculului. Astfel, Skoda a renuntat la titulatura Combi, inlocuind-o cu numele Estate.
Distribuie pe Facebook

Skoda Octavia Estate are dimensiuni mai mari, comparativ cu predecesoarea sa. Lungimea este de 4,9 metri (cu 9 centimetri mai mare), latimea a crescut cu 4,5 centimetri, iar ampatamentul a ajuns la 2,67 metri (cu 11 centimetri mai mare).

Spre deoseobire de precedenta Skoda Octavia Combi, noul break a castigat 30 de litri la capacitatea portbagajului, care a ajuns la 610 litri. Cei care vor si mai mult spatiu, pot rabata bancheta din spate, rezultand un volum total de 1.740 de litri.

Sub capota vom intalnim exact aceleasi motoare folosite de Skoda Octavia. Cea mai economica versiune de motorizare este GreenLine, ce ofera un nivel al emisiilor de 89 g CO2/km si un consum mixt de 3,4 litri/100 km.

Versiunea break a noii Skoda Octavia va fi prezentata, in premiera mondiala, luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.

Skoda Octavia BreakSkoda Octavia Break

Distribuie pe Facebook
mai multe