Primele fotografii oficiale de la interiorul noii Skoda Octavia 4 ne arata un volan... cu numai doua spite

Primele fotografii oficiale de la interiorul noii Skoda Octavia 4 ne arata un volan... cu numai doua spite
  • Skoda publica primele schite de la interiorul noii Octavia 4
  • Masina cehilor vine cu un volan in doar doua spite
  • Debutul oficial este programat pentru saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

Lansarea celei de-a patra generatii a celebrei masini cehe de clasa compacta va avea loc chiar la inceputul saptamanii viitoare, in data de 11 noiembrie.

Chiar daca au mai ramas doar cinci zile pana la premiera mondiala a mult anticipatei Octavia 4, Skoda a gasit o noua metoda de a ne mai indulci asteptarea.

Producatorul ceh de automobile a publicat la mijlocul acestei saptamani doua fotografii de la interiorul celei de-a patra generatii a celebrei masini de clasa compacta.

Noua Skoda Octavia - Schite interioare

Vorbim, evident, despre simple schite oficiale, una dintre acestea scotand insa la iveala un detaliu extrem de interesant: volanul multifunctional cu doua spite.

Sefii companiei Skoda nu au facut pana acum niciun fel de precizare cu privire la abordarea respectiva, care ar putea arunca noua Octavia 4 intr-o zona a controverselor.

Anterior, celebra masina de clasa compacta si origine ceha a fost aspru criticata pentru farurile duble pe care generatia cu numarul trei le-a primit la facelift.

Revenind la cele doua schite despre care discutam anterior, cealalta fotografie ne permite sa aruncam o privire in detaliu asupra panoului de bord, dar si tunelului central.

Este si motivul pentru care putem spune inca de pe acum ca noua Skoda Octavia 4 va beneficia de un design modern, cu doua ecrane color si putine comenzi fizice.

Totodata, levierul schimbatorului de viteze specific transmisiei DSG lasa impresia unui aspect minimalist, care ne duce cu gandul la proaspat (re)lansatul Volkswagen Golf.

La final, oficialii producatorului ceh mai vorbesc si despre o climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone pentru masina lor de clasa compacta.

Noua Skoda Octavia - Schite interioare

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2019