Primele imagini ale noului BMW Seria 4 Gran Coupe au ajuns pe internet!

Primele imagini ale noului BMW Seria 4 Gran Coupe au ajuns pe internet!
  • Primele fotografii oficiale ale noului BMW Seria 4 Gran Coupe au ajuns pe internet
  • Automobilul bavarez va debuta in mod public in cadrul Salonului Auto de la Geneva
  • Gama de motorizari este asteptata sa include numeroase optiuni diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului BMW Seria 4 Gran Coupe au ajuns astazi pe internet, cu mai bine de o luna inaintea debutului public din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Proiectat pentru a concura cu modelul Audi A5 Sportback, noul BMW Seria 4 Gran Coupe reprezinta in esenta un Seria 4 Coupe cu doua portiere aditionale, printre principalele puncte de atractie ale sale numarandu-se astfel blocurile optice 'conectate' la cele doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului, capota alungita a motorului, aripile laterale pronuntate, dar si portbagajul scurtat.

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile oficiale care sa prezinte acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nimeni nu ar trebui sa ramana surprins in cazul in care noul BMW Seria 4 Gran Coupe se va bucura de acelasi mixt de eleganta si sportivitate ce caracterizeaza si versiunea in numai doua usi a automobilului bavarez de segment mediu.

De asemenea, un alt aspect extrem de important care ramane o necunoscuta este reprezentat de gama de motorizari. Chiar si asa, nici aici nu ar trebui sa ne confruntam cu vreo surpriza majora, cel de-al doilea coupe in patru usi din gama BMW fiind asteptat sa vina la pachet cu aceleasi motoare pe bezina si motorina precum recent lansatul Seria 4 Coupe. Ramane insa de vazut daca noul BMW Seria 4 Gran Coupe va prelua de la versiunea in doua portiere si varianta de inalta performanta M4.

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe va putea fi admirat in detaliu, in carne si oase, la inceputul lunii viitoare, atunci cand cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe
mai multe