Primele imagini ale noului Mercedes E-Class au ajuns pe internet

Primele imagini ale noului Mercedes E-Class au ajuns pe internet
  • Primele fotografii oficiale ale noului Mercedes E-Class au ajuns pe internet
  • Urmatorul automobil german de clasa medie ne intampina alaturi de un design familiar
  • Atat interiorul, cat si exteriorul au ca sursa de inspiratie ultimul C-Class
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, cea de-a cincea generatie a popularului automobil german de clasa medie se remarca printr-un design familiar, inspirat de ultimul C-Class.

Adio, filme si fotografii spion! Dupa saptamani si luni intregi de asteptare, a venit momentul ca noul Mercedes E-Class sa ni se dezvaluie in toata splendoarea sa.

Deconspirat de o mana de imagini oficiale scapate pe internet in cursul acestei dimineti, urmatorul automobil german de clasa medie ne intampina alaturi de un exterior familiar, inspirat de ultimul C-Class.

Acelasi Mercedes C-Class W205 reprezinta inclusiv principala sursa de inspiratie a departamentului interior, cei mai atenti la detalii regasind aici si cateva elemente de S-Class.

Mercedes E-Class - Primele pozeMercedes E-Class - Primele poze

Mercedes E-Class - Primele poze

Conform sursei din spatele acestor imagini oficiale, noul E-Class a luat circa 43 mm in lungime (4.923 milimetri), pe cand ampatamentul sau a crescut cu aproximativ 65 mm, pana la un total de 2.939 milimetri.

In plus, urmatorul automobil german de clasa medie se mai poate lauda si cu un coeficient aerodinamic de doar 0.23, pe cand gama de motorizari promite multiple unitati pe benzina si motorina.

Clientii noului Mercedes E-Class vor avea la dispozitie, de asemenea, si un sistem de propulsie hibrid, care combina un benzinar turbo de doi litri si un motor electric pentru o putere maxima de 279 CP, anunta ultimele zvonuri.

Ulterior, lista cu optiuni va fi completa de un model de inalta performanta E63 AMG, livrat la pachet alaturi de un V8 bi-turbo de patru litri si undeva in jurul a 600 de cai putere.

Din punct de vedere tehnologic, urmatorul automobil german de clasa medie se anunta plin de surprize, celor doua ecrane de cate 12.3 inch alaturandu-li-se si alte bunatati - precum farurile Multibeam LED sau dotarile ce permit pornirea masinii din telefon, respectiv parcarea acesteia prin intermediul telecomenzii.

Mercedes E-Class - Primele poze

Mercedes E-Class - Primele poze

Mercedes E-Class - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Mercedes E-Class - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2016