Primele imagini cu noile Smart ForTwo si ForFour

Primele imagini cu noile Smart ForTwo si ForFour
  • Primele poze ale noilor Smart ForTwo si ForFour au scapat pe internet
  • Cele doua automobile vor debuta oficial chiar in cursul acestei seri
  • Designerii germani au operat numeroase schimbari la exterior si interior
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noilor Smart ForTwo si ForFour au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, dezvaluindu-ne cateva detalii pretioase cu privire la aspectului ce va insoti urmatoarea generatie a modelelor germane de clasa mini.

Introdus pe piata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, modelul Smart ForTwo a reusit sa schimbe multiple pareri cu privire la modul in care privim automobilul.

Simplitatea conceptului din spatele produsului german a fascinat inca de la bun inceput, prezentul pe care il traim si prevederile despre viitorul ce ne asteapta confirmand din plin viziunea companiei din Stuttgart.

Smart ForTwo si ForFour

Smart ForTwo si ForFour

Acum, povestea de mare succes a micului Smart ForTwo se pregateste sa intre intr-un alt capitol, o generatie complet noua fiind asteptata sa debuteze oficial chiar in cursul acestei seri.

Scapate pe internet, primele fotografii ale urmatorului model ne dezvaluie un aspect exterior vizibil restilizat, ce preia numeroase elemente stilistice de la recentele concept car-uri ale companiei germane.

O restilizare vizibila a fost operata, asa cum era de asteptat, si la nivelul aspectului interior, noul Smart ForTwo laudandu-se cu unul dintre cele mai... "colorate" cockpit-uri din clasa sa.

Din pacate, informatiile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa exista numeroase zvonuri care afirma ca urmatoarea generatie a modelului german reprezinta rodul colaborarii dintre Mercedes si Renault.

Mai multe detalii cu privire la noile Smart ForTwo si ForFour ramane sa afla in cursul acestei seri, atunci cand va avea loc prezentarea oficiala.

Smart ForTwo si ForFourSmart ForTwo si ForFour

Smart ForTwo si ForFourSmart ForTwo si ForFour

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Smart ForTwo si ForFour
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2014