Primele imagini oficiale cu Arteon. Cum arata noul coupe in patru usi de la VW

Primele imagini oficiale cu Arteon. Cum arata noul coupe in patru usi de la VW
  • Noul VW Arteon debuteaza oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva
  • Urmasul modelului CC va fi pozitionat in gama deasupra actualului Passat
  • Interiorul promite o serie de dotari rezervate de obicei masinilor de lux
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a publicat in urma cu numai cateva momente primele fotografii oficiale cu noul Arteon. Urmasul modelului (Passat) CC va debuta in premiera mondiala luna viitoare, la Geneva.

Oficialii Volkswagen au confirmat in cursul acestei dimineti zvonurile potrivit carora versiunea de serie a conceptului Sport Coupe GTE va fi prezentata oficial cu ocazia celei de-a 87-a editii a evenimentului Geneva International Motor Show.

Mai mult de-atat, producatorul german de automobile a dezvaluit inclusiv doua fotografii oficiale care surprind atat partea frontala, cat si posteriorul noului Arteon, model care va juca rolul de succesor spiritual al vechiului (Passat) CC.

Si accentuam spiritual deoarece, conform aceluiasi comunicat de presa publicat in urma cu numai cateva momente de Volkswagen, va fi pozitionat in gama marcii din Wolfsburg deasupra ultimei generatii a modelului Passat.

De asemenea, mult anticipata versiune de serie a conceptului Sport Coupe GTE va avea parte de propria-i identitate, imaginile anterior mentionate scotand la iveala o pereche de blocuri optice integrate in design-ul grile cromate a radiatorului.

Tot la nivelul partii frontale se poate discuta si despre o capota bombata a motorului, in timp ce portbagajul cu eleron inclus, dar si linia alungita a plafonului, tipica unui fastback, reprezinta principalele elemente definitorii ale posterioului.

In ceea ce priveste partea tehnica, este de asteptat ca viitorul Arteon sa fie construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Passat, de aici urmand a proveni cel mai probabil si gama de motorizari.

La interior, versiunea de serie a conceptului Sport Coupe GTE anunta cele mai noi sisteme in materie de siguranta activa, plus o serie de dotari interesante care se regasesc de obicei in echiparea automobilelor de lux, potrivit oficialilor Volkswagen.

Volkswagen Arteon - Primele poze

Volkswagen Arteon - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2017