Primele imagini reale cu noul Volkswagen Passat B8

Primele imagini reale cu noul Volkswagen Passat B8
  • Noul Passat B8 a debutat la sfarsitul saptamanii trecute
  • Modelul german cantareste cu pana la 85 kilograme mai putin
  • Gama de motorizari ofera intre 120 si 280 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul saptamanii trecute, cea de-a opta generatie a popularului Volkswagen Passat propune un aspect estetic usor revizuit, plus numeroase noutati tehnologice. La acestea se mai adauga, de asemenea, si o gama de motorizari cu puteri cuprinse intre 120 si 280 CP.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeConstruit pe platforma modulara MQB, noul Volkswagen Passat B8 cantareste cu pana la 85 de kilograme mai putin comparativ cu predecesorul sau. Intr-un mod oarecum surprinzator, cu o reducere a valorilor ne intalnim si in dreptul lungimii totale.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeDesi mai scurta cu doi milimetri fata de vechiul model, cea de-a opta generatie a popularului automobil de clasa medie din Wolfsburg se poate lauda cu un plus de 80 de milimetri la nivelul ampatamentului. De asemenea, capacitatea porbagajului a crescut cu pana la 47 de litri.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeDrept urmare, viitorii clienti se vor bucura de un total de 586 de litri pentru incarcarea bagajelor. Asta in cazul versiunii Sedan. Nu de alta, dar cei ce vor opta pentru varianta Break, vor avea la dispozitie undeva in jurul a 650 de litri.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeIn ceea ce priveste aspectul exterior, noul Volkswagen Passat B8 poate fi considerat un hibrid intre actualul CC, de la care preia numeroase detalii vizuale la nivelul partii frontale, si ultimul Phaeton, de unde provin inspiratiile pentru tips-urile integrate in design-ul spoilerului spate.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeImpresionat de modul in care se prezinta exteriorul? Stai sa vezi interiorul! Si, nu in ultimul rand, display-ul TFT din spatele volanului, complet configurabil, ce se mandreste atat cu o diagonala de 12.3 inch, cat si cu o rezolutie de 1440 x 540 pixeli.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeReferitor la gama de motorizari, cea de-a opta generatie a popularului automobil de clasa medie din Wolfsburg ofera o serie de motoare pe benzina si motorina cu puteri cuprinse intre 120 si 280 CP. Asa cum anuntam si anterior, printre acestea si-a facut loc si o unitate bi-turbodiesel de doi litri si 240 cai putere.

Volkswagen Passat B8 - Poze RealeDisponibil la vanzare incepand cu aceasta saptamana, la un pret de pornire de 25.875 euro pentru Sedan, respectiv 25.950 euro pentru Break, noul Volkswagen Passat B8 va putea fi comandat si intr-o varianta cu propulsie hibrida, ce combina un motor pe benzina, turbo de 1.4 litri, si unul electric pentru un total de 211 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Volkswagen Passat B8 - Poze Reale
mai multe