Primele masini Ford B-Max cu volanul pe dreapta, produse la Craiova

Primele masini Ford B-Max cu volanul pe dreapta, produse la Craiova
Uzina din Craiova a produs primele modele ale automobilului Ford B-Max cu volanul pe dreapta, destinate clientilor din Marea Britanie. Exemplarele vor fi lansare in luna septembrie a.c., la un pret de aproximativ 15.900 de euro (13.000 de lire sterline).
Distribuie pe Facebook
Potrivit wallstreet, noul B-Max fabricat la Craiova are un design care poate sa concureze usor cu Nissan si Vauxhall (Opel), din segmentul B. Seful companiei Ford din Marea Britanie a anuntat lansarea oficiala a modelului in toamna lui 2012, estimand vanzari de minimum 14.000 de unitati anual.
Principalele calitati ale noului Ford B-Max sunt sistemul de acces facil fara stalp central, motorul de 1 litru EcoBoost si consumul redus de combustibil. In plus, in Marea Britanie, Ford B-Max va avea 3 niveluri de echipare (Studio, Zetec si Titanium). Alte motorizari pentru MPV sunt 1,4 benzina 90 CP si 1,5 l si 1,6 l pentru 95 CP diesel.
In timp ce Ford planuieste sa transforme fabrica de masini de la Craiova intr-o megauzina, constructorul de automobile Dacia de la Pitesti se pregateste sa lanseze noul Duster in iunie, tot pentru britanici, la pretul de 9.995 lire sterline (aproximativ 12.200 de euro).
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2012