Primele poze cu noua Honda Civic Type R

Primele poze cu noua Honda Civic Type R
Honda Civic Type R este pe vine! Nici nu s-a lansat bine noul Civic, ca cei de la Honda deja lucreaza la modelul sportiv, Type R. Masina a fost surprinsa pe strazi in forma unui Civic normal, dar cu cateva modificari. In primul rand, se pare ca cei de la Honda au montat momentan motorul nou de peste 200 de cp pe un Civic normal, urmand ca in viitor sa lucreze si la partea exterioara.
Distribuie pe Facebook

Honda Civic Type R 2012 va fi lansat in cursul acestui an. Insa momentan, masina este in teste. Japonezii testeaza noul Type R pe strada, insa sub forma unei masini "ascunse", adica o caroserie de Civic modificata, cu noul motor. Desi la prima vedere masina pare un Civic normal, daca ne uitam in spate, ne dam seama ca avem de-a face cu un eleron urias. Pesemne, ca cei de la Honda testau in aceste imagini factorul aerodinamic.

Primele poze cu noua Honda Civic Type R

Dupa ce ne-am convins ca viitorul Type R se va bucura de un eleron masiv, probabil nu la fel ca cel din imagini, suntem curiosi despre ceea ce vom gasi sub capota. Viitoarea hot-hatch japoneza va avea mai mult ca sigur un motor aspirat de peste 230 cp, cel mai probabil tot de 2 litri. Masina este asteptat sa aiba niste jante pe 18 inch si un exterior sportiv, putin diferit de versiunea normala.

Primele poze cu noua Honda Civic Type R

Alte detalii nu se stiu momentan. Insa in cateva luni, vom vedea probabil si un Type R finalizat, dar camuflat. Cert este ca cei de la Honda dezvolta versiunea sport de Civic fara partenerii lor din trecut, Mugen. Sa vedem ce vor reusi sa scoata fara ei!

Primele poze cu noua Honda Civic Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Primele poze cu noua Honda Civic Type R
mai multe