Primele poze oficiale cu noul Megane RS au scapat pe internet. Lansarea publica are loc peste numai cateva ore

Primele poze oficiale cu noul Megane RS au scapat pe internet. Lansarea publica are loc peste numai cateva ore
  • Primele poze oficiale cu Megane RS au scapat pe internet
  • Sub capota se ascunde un motor 1.8 turbo, potrivit zvonurilor
  • Lansarea publica va avea loc in cursul zilei de astazi
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului Renault Megane RS au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai cateva ore inaintea lansarii publice din cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt.

Renault va dezvalui in cursul zilei de astazi, cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto International de la Frankfurt, cea de-a treia generatie a modelului de inalta performanta Megane RS.

Potrivit ultimelor zvonuri, noul hot-hatch de origine franceza va gazdui in compartimentul motor o versiune imbunatatita, de 300 CP, a unitatii 1.8 turbo ce propulseaza sportiva Alpine A110.

Renault Megane RS - Poze oficiale

O cutie manuala cu sase rapoarte va fi oferita si de-aceasta data in dotarea standard insa, pentru prima oara in istoria modelului, clientii vor putea opta si pentru o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Sistemul de directie integrala comercializat de Renault sub denumirea 4Control reprezinta o alta noutate absoluta atat in cazul lui Megane RS, cat si in segmentul destinat hot-hatch-urilor.

Acum, in ceea ce priveste partea estetica, primele fotografii oficiale scot la iveala o parte frontala agresiv stilizata, cu prize de aer supradimensionate si proiectoare similare celor de pe Clio RS.

La nivel lateral, pragurile proeminente si jantele cu design unic reprezinta principalele atractii, in timp ce partea posterioara a fost echipata inclusiv cu un difuzor bine conturat si o evacuare centrala.

In interior, pasagerii generatiei cu numarul trei a modelului Renault Megane RS vor descoperi un volan multifunctional in trei spite, scaune cu suport lateral marit si cusaturi de culoare rosie.

Mai multe detalii cu privire la noul hot-hatch de origine franceza vom afla in cursul zilei astazi, cu ocazia premierei mondiala din cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt.

Renault Megane RS - Poze oficiale

Renault Megane RS - Poze oficiale

Renault Megane RS - Poze oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Megane RS - Poze oficiale
mai multe