Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri
  • E construit pe platforma lui VW Golf
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales doar intre doua motorizari - ambele pe benzina: un 2.0 de 265 de cai si un 2.5 proiectat special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 299 de cai, aparent.

Deconspirat de patru fotografii scapate - pe internet, la inceputul acestui an, primul Audi Q6 din istorie a renuntat, in cursul zilei de marti, la toate secretele sale. De ordin tehnic si, de asemenea, vizual.

Asamblat pe celebra platforma MQB, folosita, dupa cum precizam inclusiv anterior, si de VW Golf, cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri.

Audi Q6

Audi Q6

Audi Q6

Lista dimensiunilor specifice primului Audi Q6 din istorie cuprinde, se mentioneaza intr-un comunicat de presa, si o latime de 2.014 milimetri, si o inaltime de 1.784 de milimetri. Ampatamentul - 2.98 metri.

Nota de plata a celui mai mare SUV al nemtilor porneste de la echivalentul a 72.880 de euro, cumparatorii avand la dispozitie doua motorizari diferite.

Intr-o alta ordine de idei, primul Audi Q6 din istorie va fi disponibil si intr-o savoare 45 TFSI, cu propulsor I4 de 2.0 litri si 265 CP. Si intr-o aroma 50 TFSI - cu motor VR6 de 2.5 litri si aproximativ 299 CP.

Conform companiei producatoare, primul Audi Q6 din istorie se bucura, in dotarea standard, atat de o cutie automata, cat si de tractiunea integrala quattro.

Totodata - in functie de echiparea aleasa, cel mai mare SUV al nemtilor promite si o instalatie audio cu 14 difuzoare Bang & Olufsen. Un alt punct principal de atractie consta in bordul cu trei display-uri color.

Audi Q6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Q6
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2022