Primul Audi Q6 din istorie, surprins complet necamuflat. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf

Primul Audi Q6 din istorie, surprins complet necamuflat. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf
  • Primul Audi Q6 din istorie, surprins complet necamuflat
  • Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri - pe benzina, disponibil atat intr-o versiune de 231 de cai, cat si intr-o varianta cu 265 CP.

Cunoscut anterior sub numele de Q9, cel mai mare SUV al nemtilor de la Audi a fost surprins de curand, pe parcursul zilelor trecute, complet necamuflat. Destinat - aparent, pietei din China, respectivul vehicul prezinta o grila supradimensionata la nivelul frontale a caroseriei, lista ingredientelor ce compun reteta departamentului exterior cuprinzand inclusiv praguri laterale proeminente, dar si jante din aliaj cu diametrul cuprins intre 17 - 21 inch sau blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata, daca mai trebuia cumva precizat.

Audi Q6 - Primele poze

De cealalta parte a portierelor, interiorul nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu mentiunea ca anumite voci sustin ca modelul in cauza va fi disponibil, la vanzare, in doua versiuni diferite, dar similare: cu cate trei randuri de scaune si cu sase ori sapte locuri, dupa cate se pare.

Asamblat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, primul Audi Q6 din istorie are o lungime de 5.099 de milimetri, detaliu ce il pozitioneaza pe prima pozitie intr-un clasament al celor mai mari SUV-uri ale nemtilor. Potrivit presei de specialitate din China, respectivul vehicul se mai poate lauda - printre altele, si cu o latime de 2.014 milimetri, dar si cu o inaltime de 1.784 de milimetri, in timp ce ampatamentul este egal cu valoarea de 2.980 de milimetri; daca vine vorba, in schimb, despre greutate, anumite voci vorbesc despre 2.205 kilograme.

Oferta respectivului vehicul continua - asa cum afirmam si anterior, in randurile de mai sus, cu un motor turbo de doi litri, cu patru cilindri in linie, ce pune la dispozitia clientior 231 de cai sau 265 CP, livrarea valorii in cauza facandu-se fie exclusiv catre rotile fata, fie catre ambele punti, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Audi Q6 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2022