Primul Audi Q9 din istorie, surprins din nou in teste. Cel mai mare SUV al nemtilor ar putea debuta chiar anul acesta

Primul Audi Q9 din istorie, surprins din nou in teste. Cel mai mare SUV al nemtilor ar putea debuta chiar anul acesta
  • Primul Audi Q9 din istorie, surprins din nou in teste
  • Cel mai mare SUV al nemtilor ar putea debuta chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model nu va fi insa comercializat decat pe piata auto din China, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Anul 2022 ar putea marca debutul unui nou SUV in gama companiei Audi, celebrul producator german de masini fiind asteptat sa prezinte, in urmatoarea perioada de timp, primul sau Q9. Intre timp, respectivul model a fost surprins, inca o data, daca mai trebuia mentionat, bifand provocarile primite de la inginerii marcii cu sediul in Ingolstadt.

Fotografiat complet camuflat, mult anticipatul automobil se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei cu cinci portiere in dotare, ce gazduieste, asa cum reiese si din imaginile surprinse pe strazile din Suedia, o grila uriasa la nivelul partii frontale si luminile de zi instalate deasupra farurilor.

Meniul specific departamentului exterior ar putea continua cu blocuri optice unite, in partea din spate, cu o banda iluminata de LEDuri, pe cand lista ingredientelor de compun reteta de la interior ar trebui sa cuprinda inclusiv ceasuri de bord digitale. Si unul sau doua display-uri centrale, in functie de cum vor fi controlate comenzile climatizarii automate.

In plan tehnic, ultimele zvonuri si speculatii cu privire la primul Audi Q9 din istorie sugereaza ca acesta va folosi, intr-un mod extrem de surprinzator, platforma MQB, astfel ca gama de motorizari va fi compusa exclusiv din unitati dotate fie cu patru, fie cu sase cilindri, cu puterea livrata rotilor fata sau ambelor punti.

Dupa cum precizam si anterior, viitorul SUV, care va fi cel mai mare astfel de model din gama nemtilor, nu va ajunge si in Europa. Aparent, mult anticipatul automobil a fost dezvoltat special ca sa satisfaca nevoile pietei din China, acolo unde se vand si masini precum Q5 e-tron, A7 L sau A8 L Horch, daca vine vorba despre marca din Ingolstadt, evident.

Audi Q9 - Noi poze spion

Audi Q9 - Noi poze spion

Audi Q9 - Noi poze spion

Sursa Foto: Motor

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2022