Primul Audi S4 cu motor diesel din istorie. VIDEO cu sunetul propulsorului V6 TDI

Primul Audi S4 cu motor diesel din istorie. VIDEO cu sunetul propulsorului V6 TDI
  • Primul Audi S4 cu motor diesel din istorie ofera un propulsor V6 TDI
  • Livrarea celor 347 de cai putere se face catre ambele punti
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de cinci secunde
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in istorie, clientii modelului Audi S4 vor putea opta pentru un motor diesel sub capota. D?iscutam, mai precis, despre un propulsor cu sase cilindri in V, de trei litri si 347 de cai putere.

Lansat pe piata in cursul anului 2015 si trecut de curand printr-un facelift major, actualul Audi A4 este de nerecunoscut. Cel putin atunci cand vine vorba despre versiunea de performanta S4, pe care compania germana o vinde acum - cel putin pe piata auto din Europa - exclusiv in compania unui motor diesel.

Discutam, mai precis, despre un propulsor cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, ale carui valori maxime se ridica la 347 de cai putere si 700 de Nm. O cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro completeaza fisa tehnica prezenta in cazul de fata, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit primului Audi S4 cu motor diesel din istorie sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.8 sau 4.9 secunde, in functie de varianta de caroserie pentru care s-a optat. In ceea ce priveste viteza de top, aceasta este limitata - deloc surprinzator - la 250 km/h.

Tot la capitolul specificatii mai putem trece in revista si consumul mediu de numai 6.2 litri la 100 de kilometri, in timp ce departamentul estetic include numeroase detalii exterioare si interioare restilizate pentru o doza extra de agresivitate vizuala. Cat despre sunetul masinii germane cu propulsor V6 TDI, ei bine... tu decizi!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2019