Primul Audi S7 cu motor diesel din istorie. Cu cat se vinde in Romania

Primul Audi S7 cu motor diesel din istorie. Cu cat se vinde in Romania
  • Primul Audi S7 cu motor diesel din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la 86.400 de euro
  • Automobilul companiei germane ofera o cutie automata si 349 de cai putere pe ambele punti
  • Meniul standard include ceasuri digitale, jante pe 20", plus tapiterie dintr-o combinatie de piele si alcantara
Distribuie pe Facebook

Anterior, automobilul companiei germane gazduia in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri si doua turbine, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 450 de cai putere.

Dezvelit oficial in urma cu aproape jumatate de an, chiar la mijlocul lunii aprilie, primul Audi S7 cu motor diesel din istorie se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 86.400 de euro. Sub capota, concurentul celebrului BMW M550d xDrive vine cu o unitate V6 diesel de trei litri si 349 de cai putere, echipata cu un compresor electric pentru eliminarea fenomenului de lag.

Transmisia automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro sunt doar doua dintre numeroasele dotari regasite in echiparea standard a automobilului din Ingolstadt, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ cinci secunde, ne spun germanii.

Livrat alaturi de un benzinar cu opt cilindri si doua turbine, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 450 CP, modelul anterior reusea sa se achite de sarcina respectiva cu circa jumatate de secunda mai repede, intr-un timp de numai 4.6 secunde. Vestea buna: noua generatie se poate lauda, in schimb, cu un consum mediu de carburant semnificativ mai mic, de 6.5 litri la 100 km.

In ceea ce priveste partea estetica, primul Audi S7 cu motor diesel din istorie iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de praguri laterale cu diametrul pe 20 de inch, un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament - teoretic!, plus volan in trei spite si scaune sport.

Cat despre echiparea standard, concurentul celebrului BMW M550d xDrive se poate lauda inclusiv cu climatizare automata pe patru zone sau tapiterie din piele si alcantara. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si instrumentele de bord digitale, sistemul de navigatie cu display color de 10.1 inch ori instalatia audio cu zece difuzoare si o putere totala de pana la 180W, de exemplu.

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Audi S6 si S7
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2019