Primul BMW Seria 8 in patru portiere a intrat in productia de serie, iar concurenta nu mai poate face nimic pentru a-l stopa

  • BMW a demarat productia noului Seria 8 Gran Coupe
  • Automobilul bavarez porneste in Germania de la 91.500 de euro
  • Clientii vor avea initial la dispozitie doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Printre automobilele pe care noul model de origine bavareza le va avea de infruntat se numara inclusiv Porsche Panamera si Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe.

Readus la viata dupa aproape doua decenii, modelul BMW Seria 8 se vinde zilele acestea intr-o formula complet diferita, aproape de nerecunoscut daca te gandesti la cea originala.

Pentru prima oara in istoria automobilului bavarez, clientii au la dispozitie atat o versiune in doua portiere - nu doar coupe, ci si cabrio, cat si o varianta cu de doua ori mai multe usi.

Despre primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie este vorba si in cazul de fata, modelul anuntat la sfarsitul lunii trecute intrand zilele acestea in productia de serie la fabrica Dingolfing.

BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie

Conceput pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Panamera si Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, automobilul bavarez va fi oferit initial alaturi de doar doua motorizari.

In versiunea de baza, noul BMW Seria 8 Gran Coupe este pus in miscare de o motorizare diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 320 CP.

La polul opus, varianta de top a automobilului bavarez mizeaza pe un benzinar de tip V8 twin-turbo, cu urmatoarele specificatii: 4.395 de centimetri cubi, 530 de cai putere si 750 de Nm.

Fisa tehnica a primului BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie este completata, in ambele cazuri, de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Automobilul bavarez, care concureaza impotriva unor modele precum Porsche Panamera si Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, se vinde in Germania la preturi incepand de la 91.500 de euro.

BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 8 Gran Coupe pe linia de productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2019