Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV. Cat costa

Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV. Cat costa
  • Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de zece inch.

Dezvelit publicului larg cu mai bine de 17 saptamani in urma - inca de la finalul lunii iulie, primul Citroen C4 X din istorie are, incepand de azi, si un pret de pornire. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi de anul viitor, intr-o larga varietate de savori si arome, nonconformistul model al francezilor este disponibil in schimbul unei sume minime de 27.100 de euro, cu versiunea entry-level bucurandu-se de serviciile unei unitati turbo in doar trei cilindri - cu capacitatea de numai 1.199 de centimetri cubi, plus o putere maxima de 100 de cai. Asa cum mentionam - de altfel, si anterior.

Citroen C4 X

Aceeasi motorizare de un 1.2 litri, pe benzina, isi va intampina cumparatorii - dupa cum precizam si la momentul premierei mondiale, inclusiv intr-o varianta sinonima cu 130 CP, lista optiunilor puse la dispozitia clientilor cuprinzand, mai mult sau mai putin surprinzator, si un diesel echipat cu un numar de patru cilindri. Caracterizata de o capacitate de 1.499 de centimetri cubi, potrivit informatiilor prezente in cadrul fisei cu specificatii tehnice, respectiva solutie urmeaza sa se traduca - la randul sau, printr-un total de 130 de cai putere.

Meniul care insoteste primul Citroen C4 X din istorie se incheie, intr-un final, cu un sistem de propulsie suta la suta electric - compus dintr-un motor cu 136 CP si o baterie de 50 kWh, conform detaliilor anuntate anterior. Nonconformistul model al francezilor se vinde in patru savori diferite - Feel, Feel Pack, Shine, Shine Pack, chiar si aroma de baza promitand multiple elemente in standard. Precum faruri cu LED, jante pe 18 inch, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si un display central cu diagonala de zece inch - daca mai trebuia cumva spus.

Citroen C4 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Citroen C4 X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2022