Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV. Cat costa in Romania

Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV. Cat costa in Romania
  • Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de zece inch.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape jumatate de an - inca de la sfarsitul verii trecute, primul Citroen C4 X din istorie are, incepand de miercuri, si un pret de pornire. 23.300 de euro este - mai precis - suma minima pe care cumparatorii o vor avea de achitat pe piata din Romania, varianta de baza a nonconformistului sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV bucurandu-se de serviciile unui motor in numai trei cilindri, cu o capacitate de doar 1.2 litri. Insotit de transmisie manuala cu sase rapoarte, respectivul propulsor turbo livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 100 de cai putere - indeajuns pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in circa 11.6 secunde, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Citroen C4 X

Reteta caracteristica versiunii mentionate anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza maxima de aproximativ 194 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant este de 5.3 litri la 100 de kilometri, conform brosurii oficiale. Cat despre lista cu echipamente standard, aceasta cuprinde inclusiv un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, insa din meniu nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici perechea de faruri cu LED, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, display-ul central cu o diagonala de zece inch, tapiteria din material textil, ceasurile de bord digitale, complet configurabile.

Primul Citroen C4 X din istorie se mai vinde, pe piata din Romania, si in compania unei variante de 130 CP a motorizarii cu doar trei cilindri in linie, pe benzina, la care faceam in randurile de mai sus, clientii avand la dispozitie - extrem de important de adaugat, si o unitate diesel. Acompaniata de o capacitate de 1.5 litri, motorizarea in cauza produce - la randul sau - o putere 130 de cai, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratie la podea, intr-un interval de circa 10.8 secunde. Printre optiunile disponibile a reusit sa isi faca loc si un model suta la suta electric, meniul noului e-C4 X laudandu-se cu un total de 136 CP - dupa cate anunta un comunicat oficial de presa.

Citroen C4 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Citroen C4 X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2023