Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota

Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota
  • Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime
  • Ofera pana la 406 cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o larga varietate de elemente si dotari premium. Precum scaune ventilate ori volan cu reglare electrica.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou automobil de la Lexus, celebrul producator nipon de masini anuntand - acum cateva clipe, lansarea primului TX din istorie. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pana la sfarsitul anului 2023, respectivul autoturism se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de 5.170 de milimetri, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu display-ul imens, de 14 inch, din dotarea sistemului de infotainment compatibil cu Apple CarPlay, plus Android Auto.

Lexus TX

Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai putea experimenta si un numar de trei randuri de scaune - cu primele doua echipate cu multiple functii de confort, o instalatie audio de inalta fidelitate, condimentata cu pana la 21 de difuzoare de la exclusivista companie Mark Levinson, s.a.m.d. Sub capota, reteta cu pricina ofera - potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, trei optiuni diferite, configuratia de baza bucurandu-se serviciile unei motorizari turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.393 de centimetri cubi, conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 275 de cai putere, conform documentului mentionat anterior.

Acelasi propulsor de 2.4 litri - pe benzina, este disponibil, ca parte a unui ansamblu hibrid, si alaturi de doua unitati electrice, varianta in cauza punand la bataie, dupa cum precizeaza conducerea exclusivistului constructor japonez, un total sinonim cu pana la 366 CP. Pachetul specific primului Lexus TX din istorie se incheie - in cele din urma, cu o versiune PHEV condimentata cu un benzinar aspirat cu o capacitate de 3.456 de centimetri cubi, cu sase cilindri, plus, din nou, doua motoare electrice, pentru o putere de 406 CP si o autonomie caracteristica modului de rulare EV, cu 0 emisii de dioxid de carbon, de aproximativ 53 de kilometri.

Lexus TX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Lexus TX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2023