Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota. Galerie foto completa

Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota. Galerie foto completa
  • Primul Lexus TX din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al japonezilor masoara nu mai putin de 5.17 metri in lungime si ofera pana la 406 cai sub capota
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la aproximativ 55.050 de dolari, potrivit configuratorului destinat pietei din SUA, impozantul vehicul pluseaza cu o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata Mark Levinson.

Anuntat cu surle si trambite acum mai bine de cinci luni, inca din prima parte a verii lui 2023, noul Lexus TX a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au publicat recent - chiar la jumatatea acestei saptamani, peste 80 de imagini proaspete de la exteriorul si, totodata, din interiorul SUV-ului care se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de circa 5.17 metri.

Lexus TX - Galerie foto

Lexus TX - Galerie foto

Lexus TX - Galerie foto

Oferit in schimbul unei sume minime de 55.050 de dolari, conform configuratorului caracteristic pietei din SUA, respectivul autoturism se bucura, in versiunea de baza, de o motorizare turbo in patru cilindri - cu capacitate de 2.393 de centimetri cubi si undeva in jurul a 275 de cai putere, pe benzina. Fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei in cauza continua atat cu o transmisie automata cu opt rapoarte, cat si cu un sistem FWD, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 8.0 secunde.

Cel mai nou model al japonezilor va mai pune la dispozitia clientilor si un ansamblu HEV care combina propulsorul anterior mentionat cu doua unitati electrice pentru o putere maxima de 366 CP - livrata ambelor punti printr-o cutie automata cu sase trepte in dotare. Astfel, automobilul cu pricina ar trebui sa incheie misiunea 0 - 100 km/h in 6.1 secunde, asa cum se precizeaza in cadrul brosurii oficiale a produsului cu o greutate imposibil de neglijat - de aproape 2.865 de kilograme.

Intr-un final, primul Lexus TX din istorie isi mai intampina cumparatorii si alaturi de o versiune plug-in hybrid, cu varianta echipata cu un agregat aspirat in sase cilindri, cu capacitate de 3.456 de centimetri cubi, pe benzina, plus doua motoare electrice mizand pe serviciile unei herghelii cu un numar de 406 cai putere pentru a rezolva problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 5.9 secunde - anunta configuratorul destinat pietei din SUA. De la orizont nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici transmisia CVT sau tractiunea integrala.

Lexus TX - Galerie foto

Lexus TX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (85) Poze Lexus TX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2023