Primul M8 din istoria BMW, acum si cu accesorii M PERFORMANCE. Cum arata modelul de performanta

  • Noul M8 poate fi comandat si cu accesorii M Performance
  • Clientii pot opta si pentru etriere de inalta performanta
  • Volan M Performance Pro si padele din carbon
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile lanseaza o gama larga de accesorii M Performance pentru noul M8 Coupe si M8 Cabriolet. Modelul de performanta va debuta in fata publicului larg pe 25 iunie in cadrul evenimentului #NextGen.

BMW a publicat in urma cu o zi primele informatii oficiale si imagini cu noul M8, disponibil atat intr-o versiune Coupe cat si Cabriolet.

Modelul de performanta al bavarezilor se deosebeste de celelalte versiuni din gama prin mai multe elemente estetice agresive, cateva imbunatatiri la nivelul sasiului, franelor si directiei, dar si printr-un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri mai puternic. In cazul sau vorbim de 600 CP, sau 625 CP pentru versiunea M8 Competition.

BMW M8 M Performance

Producatorul german anunta acum lansarea accesoriilor M Performance pentru primul M8 din istoria brand-ului. Catalogul include in primul rand cateva elemente aerodinamice din fibra de carbon, dar si o grila, praguri sau elemente decorative din acelasi material. Toate vin acoperite cu un strat de lac transparent, astfel ca sunt rezistente la intemperii.

BMW M8 M Performance

Pentru interior, BMW a pregatit un volan M Performance Pro, care poate fi comandat intr-o combinatie de carbon/Alcantara sau carbon/piele, padele din carbon (disponibile si pentru volanul obisnuit) si covorase M Performance.

BMW M8 M Performance

Printre aceste accesorii optionale regasim deasemenea si o prelata speciala, dar si etriere de inalta performanta derivate din cele folosite la curse de divizia BMW Motorsport. Noul BMW M8 poate fi echipat, optional, si cu discurile de frana din carbon ceramic.

BMW M8 M Performance

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, constructorul bavarez de automobile este asteptat sa lanseze oficial modelul de performanta pe 25 iunie cu ocazia evenimentului #NextGen.

BMW M8 M Performance

BMW M8 M Performance

BMW M8 M Performance

BMW M8 M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M8 M Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2019