Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate

Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate
  • Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial
  • Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 38.490 de euro, potrivit configuratorului local.

Dezvelit lumii intregi acum aproape un an, inca de la sfarsitul primaverii trecute, primul Smart #3 din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Construit pe aceeasi platforma precum noul Smart #1, respectivul produs se remarca in special prin alura caracteristica unui SUV Coupe, lista atractiilor principale cuprinzand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si persoana la persoana, inclusiv un set de jante cu un diametru de pana la 20 de inch - confectionate din aliaj usor.

Disponibila in schimbul unei sume minime de aproximativ 38.490 de euro, conform configuratorului specific pietei germane, reteta cu pricina - mentionata anterior, va mai pune la dispozitia viitorilor sai cumparatori si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri. Din meniu nu lipsesc insa nici stopurile unite cu banda iluminata, ceasurile de bord digitale si configurabile - livrate in compania unui ecran color cu diagonala de 9.2", scaunele cu actionare electrica, incalzire, ventilatie.

Acelasi prim SUV Coupe din istoria Smart, noul Smart #3 se mai poate lauda - fie in standard, fie in mod optional, si cu tapiterie realizata din piele sau microfibra, afisaj pe parbriz, instalatie audio de la Beats, display central cu diagonala de 12.8 inch in dotare. Daca vine vorba, in special, despre departamentul tehnic, propulsia masinii construite pe platforma SEA este asigurata de un sistem de propulsie cu doar unul ori doua motoare electrice in echipare - de unde si o putere de pana la 428 CP.

Asa se face - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, atunci cand este selectata varianta de top Brabus, in numai 3.7 secunde, fiecare configuratie a masinii cu o lungime de aproape 4.400 de milimetri avand o viteza maxima limitata la 180 km/h. In ceea ce priveste autonomia, o singura incarcare a bateriei de 49 sau 66 kWh - in functie de modelul ales se traduce prin parcurgerea a 325 - 455 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2024