Primul SUV de lux din istoria BMW este tot mai aproape de lansare. Cum arata noul X7

Primul SUV de lux din istoria BMW este tot mai aproape de lansare. Cum arata noul X7
  • BMW a publicat prima imagine oficiala cu noul X7
  • Lansarea oficiala este programata pentru luna octombrie
  • SUV-ul de lux va fi asamblat la uzina din Spartanburg
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat, cu putin timp in urma pe internet, prima imagine teaser cu noul X7. Lansarea oficiala a fost confirmata pentru luna octombrie iar modelul va intra in productie pana la finalul acestui an.

Noul X7 se vrea a fi un varf de gama pentru nemtii de la BMW, un SUV de lux oferit in premiera de brand-ul din Munchen. Testele au inceput cu mult timp in urma, iar momentul lansarii oficiale se apropie cu pasi rapizi, evenimentul fiind programat si confirmat dealtfel pentru luna octombrie.

Dar inainte de asta, BMW a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine teaser cu SUV-ul care urmeaza sa rivalizeze cu Mercedes-Benz GLS si de ce nu, cu Bentley Bentayga si Rolls-Royce Cullinan. Destul de "secretoasa" in rest, imaginea tradeaza totusi blocurile de lumini frontale si grila supradimensionata a radiatorului, doua elemente estetice care fac parte din noul limbaj de design al nemtilor.

Imagine teaser BMW X7

De fiecare data cand a trecut prin fata camerelor, prototipurile noului BMW X7 au fost acoperite de un camuflaj des, insa conceptul prezentat anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ne-a dat cateva indicii despre viitorul SUV de lux al bavarezilor. Acesta a iesit in evidenta prin cele sase locuri dispuse pe trei randuri, dar si prin cele doua ecrane generoase, fiecare de cate 12.3 inch.

Asa cum era de asteptat, ceasurile de bord sunt digitale, iar sistemul de infotainment este amplasat la aceeasi inaltime din motive de ergonomie.

Gama exacta de motorizari este momentan necunoscut, dar cel mai probabil va include unitati pe benzina si diesel, iar ulterior ar putea fi disponibila si o versiune plug-in hybrid. Tractiunea integrala si transmisia automata cu opt trepte vor fi cu siguranta oferite inca din standard.

BMW X7 va intra in productia de serie pana la finalul anului la uzina din Spartanburg (Carolina de Sud) a constructorului bavarez de automobile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2018