Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift. Uite cum arata masina asteptata de toata lumea

Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift. Uite cum arata masina asteptata de toata lumea
  • Primul SUV din istoria SEAT a primit, in sfarsit, un facelift
  • Uite cum arata masina asteptata de toata lumea
Distribuie pe Facebook

Conform primelor informatii oficiale, noul model va fi construit la fabrica Skoda din Kvasiny, Republica Ceha.

Lansat cu surle si trambite in primavara anului 2016, cu ocazia celei de-a 86-a editii a celebrului Salon Auto International de la Geneva, primul SUV din istoria companiei SEAT reprezinta un adevarat succes comercial. Este si motivul pentru care facelift-ul asteptat de toata lumea aduce numai cateva modificari la nivel vizual.

Pornind de la exterior spre interior, noul model Ateca se remarca in special prin partea frontala usor restilizata, mici imbunatatiri fiind operate - totodata - si in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere.

In urma facelift-ului primit, primul SUV din istoria companiei SEAT se mai poate lauda si cu cateva optiuni proaspete la nivel de nuante si jante. Plus materiale de calitate superioara sau tehnologii de ultima ora, cel din urma capitol cuprinzand chiar si instrumente de bord digitale cu un display a carei diagonala depaseste 10 inch.

Din punct de vedere tehnic, noul model Ateca propune trei motorizari pe benzina si doar un singur diesel, marea batalie urmand a se da intre un propulsor 1.0 TSI cu 110 CP sub capota, o unitate 1.5 TSI de 150 CP...

... un motor 2.0 TSI care dezvolta 190 CP, dar si un agregat 2.0 TDI disponibil in doua variante diferite de performanta: cu 115 ori 150 CP. Livrarea valorilor respective se va face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti, fie printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei transmisii DSG cu dublu ambreiaj.

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

SEAT Ateca Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze SEAT Ateca Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2020