Primul SUV electric din gama VW. Nemtii au publicat primele imagini cu interiorul

Primul SUV electric din gama VW. Nemtii au publicat primele imagini cu interiorul
  • Debut programat pentru finalul lunii
  • Autonomie de maxim 500 km
  • Portbagaj de 543 litri
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu interiorul primului SUV cu zero emisii din gama. Prezentarea oficiala va avea loc pana la sfarsitul lunii.

Volkswagen ID.4 este primul SUV electric al producatorului din Wolfsburg. Prezentarea oficiala va avea loc pana la finalul lunii iar primele exemplare vor ajunge la viitorii clienti pana la sfarsitul acestui an.

VW ID.4 interior

Pentru a mai indulci putin asteptarea, Volkswagen a publicat primele imagini cu interiorul SUV-ului care, spun nemtii, va putea parcurge pana la 500 de kilometri cu o singura incarcare.

VW ID.4 interior

Putem observa un habitaclu simplist, un instrumentar de bord complet digital, display pozitionat pe orizontala pentru sistemul de infotainment, lumini ambientale cu 30 de nuante si o banda luminoasa denumita ID Light.

VW ID.4 interior

Amplasata sub parbriz, aceasta "comunica" cu cel de la volan si il informeaza, spre exemplu, ca motorul este pornit sau ca usile sunt blocate/deblocate. Deasemenea, ii recomanda, prin lumini intermitente, sa schimbe banda atunci cand este posibil.

VW ID.4 interior

O alta curiozitate despre habitaclul noului VW ID.4 este ca husele scaunelor fata sunt realizate din materiale care contin in proportie de 20% plastic din sticle reciclate.

VW ID.4 interior

In ceea ce priveste spatiul, nemtii sustin ca soferul si pasagerul din dreapta au o pozitie inalta iar cei din spate vor avea spatiu ca intr-un SUV mediu. Volumul de incarcare al portbagajului este de 543 de litri.

La lansare, VW ID.4 va fi disponibil intr-o versiune limitata ID.4 1st Max care va avea, printre altele, scaune fata ajustabile electric, cu suport lombar si functie de masaj.

VW ID.4 interior

Asa cum spuneam mai sus, primul SUV electric de la VW este asteptat sa debuteze pana la finalul anului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW ID.4 interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2020