Prins pentru prima oara in trafic. Uite cum arata pe viu noul S-Class Facelift

Prins pentru prima oara in trafic. Uite cum arata pe viu noul S-Class Facelift
  • Noul S-Class Facelift a debutat oficial la Shanghai
  • Limuzina Mercedes prezinta diverse imbunatatiri vizuale si tehnologice
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv motoare proaspete
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a actualului Mercedes S-Class a fost surprinsa pentru prima oara complet necamuflata. Cum arata in realitate noua limuzina germana aflam chiar din imaginile urmatoare.

Organizata in perioada 21 - 28 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Shaghai a fost martora lansarii unei noi versiuni a limuzinei Mercedes S-Class.

Insotita de modificarile specifice unui facelift - precum blocuri optice si / sau spoilere restilizate, celebra masina germana de lux iese acum in evidenta printr-un design mai atragator ca oricand.

Nu doar departamentul vizual a avut insa de castigat de pe urma acestei revizuiri, vestile bune continuand inclusiv la nivelul paletei de propulsoare, dupa cum precizam si anterior.

Altfel spus, varianta imbunatatita a limuzinei Mercedes S-Class si-a tras motorizare cu sase pistoane in linie, prima cu o astfel de configuratie din ultimele aproximativ doua decenii.

Disponibila pe diesel-urile 350, respectiv 400, unitatea in cauza este caracterizata de o capacitate cilindra de trei litri, din care scoate 286 ori 340 CP, in functie de modelul pus in miscare.

Ulterior, noua masina germana de lux va primi si un benzinar cu sase pistoane in linie care, pentru un maximum de performanta, va apela atat la un compresor electric, cat si la un sistem pe 48 de volti.

Revenind acum la surprizele initiale, de un schimb de motoare a avut parte si versiunea Mercedes S63 AMG, livrata acum in compania faimosului V8 bi-turbo de patru litri si 612 CP.

Cu un pas mai aproape de perfectiune, limuzina producatorului din Stuttgart isi incheie oferta de nerefuzat cu mai multe optimizari, respectiv completari printre sistemele de siguranta activa.

Distribuie pe Facebook
mai multe