Producatorul spune ca face suta in 4.8 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO

Producatorul spune ca face suta in 4.8 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO
  • Producatorul spune ca face suta in 4.8 secunde
  • Masuratorile arata altceva
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei performante? Motorul turbo de doi litri, plus 310 cai putere, cuplat la o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Anuntat la inceputul primaverii anului 2020, cel mai recent Audi A3 din istorie se vinde la momentul de fata in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta de performanta S3 - care combina un benzinar turbo de doi litri si 310 cai putere cu o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si un sistem de tractiune integrala.

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Noul Audi S3

Respectivul meniu, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.8 secunde, o viteza maxima de 250 km/h completand fisa cu specificatii tehnice.

Din punct de vedere vizual, cel mai recent Audi S3 din istorie iese numaidecat in evidenta printr-o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si jante din aliaj de dimensiuni generoase. O evacuare sport, cu patru tobe de esapament, continua reteta specifica departamentului exterior, pe cand reteta interioara cuprinde inclusiv scaune cu suport lateral marit.

Pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, dar si instrumentele de bord digitale, blocurile optice cu tehnologie LED sau afisajul pe parbriz se numara prntre dotarile pe care clientii le au la dispozitie - in standard sau contracost.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Noul Audi S3
mai multe