Progres sau regres? Uite cum arata in realitate noul Mustang Facelift

  • Noul Ford Mustang a fost anuntat la mijlocul lunii trecute
  • Automobilul american propune un design revizuit si tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea acum la dispozitie doar doua motorizari

Ford prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Chicago o versiune imbunatatita a modelului Mustang.

Anuntata oficial la mijlocul lunii trecute, cea mai noua reiteratie a muscle car-ului american propune o parte frontala restilizata vizibil, designerii Ford alegand sa modifice atat capota motorului, cat si blocurile optice, grila radiatorului sau detaliile spoilerului.

Situatia sta complet diferit la nivelul partii posterioare, acolo unde versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang aduce doar o evacuare cvadrupla si un eleron pentru capota portbagajului - cel din urma fiind, culmea ironiei, disponibil in mod optional.

In ceea ce priveste departamentul interior, cea mai mare noutate consta in display-ul configurabil cu o diagonala de pana la 12 inch, folosit de muscle car-ul american pentru a inlocui clasicele ceasuri analogice. Apoi avem cutia automata cu zece trepte de viteza...

Dar acestea nu sunt singurele tehnologii care vor starni admiratia sau dispretul iubitorilor de Ford Mustang. Nu de alta, dar tot la capitolul surprize-surprize se mai inscriu si o pereche de faruri Full LED sau mai multe sisteme de siguranta activa.

Pe plan tehnic, cea mai mare schimbare este data de renuntarea la unitatea V6 de 3.7 litri, versiunea imbunatatita a muscle car-ului american ramand astfel cu o gama de motorizari formata din numai doua optiuni: I4 turbo de 2.3 litri sau V8 aspirat de 5.0 litri.

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Ford Mustang Facelift - Poze Reale

Sursa Foto: Nathan Leach-Proffer / Motor1.com
Vezi toate pozele (15) Poze Ford Mustang Facelift - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2017