Ford a indraznit sa puna aceste ceasuri pe noul Mustang. Cum arata restul masinii

Ford a indraznit sa puna aceste ceasuri pe noul Mustang. Cum arata restul masinii
  • Ford a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Mustang
  • Versiunea imbunatatita a muscle car-ului american propune ceasuri de bord digitale
  • Cutia automata cu zece rapoarte continua lista surprizelor majore
Distribuie pe Facebook

Ford a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Mustang Facelift. Versiunea imbunatatita a muscle car-ului american este plina de surprize.

Deconspirat de un material video scapat pe internet in urma cu mai putin de 24 de ore, noul Ford Mustang s-a vazut nevoit sa renunte intr-un final la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic.

Ford Mustang Facelift

Ford Mustang Facelift

Chiar si asa, nu schimbarile majore operate la nivelul partii frontale sau renuntarea la motorul V6 de 3.7 litri sunt principalele elemente definitorii din povestea versiunii imbunatatite a muscle car-ului american.

Ba dimpotriva: atunci cand vine vorba despre facelift-ul aplicat generatiei cu numarul sase a legendarului automobil de peste Ocean, departamentul tehnologic este cel care merita intreaga atentie a privitorului.

Ford Mustang Facelift

Motivul acestei afirmatii? Display-ul configurabil cu o diagonala de pana la 12 inch, folosit de noul Ford Mustang pentru a inlocui clasicele ceasuri analogice, in primul si in primul rand.

Apoi avem transmisia automata cu zece rapoarte, disponibila atat pentru versiunea Ecoboost cu motor turbo de 2.3 litri, cat si pentru varianta GT livrata la pachet alaturi de un V8 aspirat de 5.0 litri.

Ford Mustang Facelift

Tot la capitolul surprize-surprize putem introduce, de asemenea, si sistemele de siguranta activa pentru pastrarea benzii de mers sau franarea automata in cazul unui impact iminent.

O alta veste buna la nivel de departament tehnologic consta in posibilitatea optarii pentru suspensia MagneRide, care ii confera versiunii imbunatatite a legendarului automobil de peste Ocean o manevrabilitate de invidiat.

Ford Mustang Facelift

Ford Mustang Facelift

Bifam intr-un final si farurile Full-LED oferite in premiera pe intreaga gama, iar acum putem spune fara niciun fel de problema ca acesta este cel mai avansat muscle car american din toate timpurile.

PS: In cazul in care te intrebai, noul Ford Mustang va ajunge in showroom-uri - iar acum ne referim exclusiv la cele de pe continentul nord-american, inainte de sfarsitul acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Mustang Facelift
mai multe