Proleasing Motors Ploiesti lanseaza oficial noul BMW X5

Proleasing Motors Ploiesti lanseaza oficial noul BMW X5
  • Lansarea se va intinde pe 3 zile, intre orele 10-17
  • Vizitatorii pot face test-drive cu noul BMW X5
  • Vor avea loc sesiuni de workshop-uri de produs
Distribuie pe Facebook

Intre 14-16 noiembrie, dealerul BMW din Ploiesti, Proleasing Motors, organizeaza un eveniment de lansare pentru noul model X5. Autoturismul este fondatorul segmentului SAV, Sport Activity Vehicle si se afla la cea de-a 3-a generatie.

Lansarea noului BMW X5 in cadrul Proleasing Motors Ploiesti va desfasura pe parcursul a trei zile, in intervalul orar 10.00-17.00, la showroom-ul BMW Proleasing din Sos. Ploiesti-Buzau, si va include in program sesiuni intensive de drive test cu modelul nou lansat, workshop-uri de produs, actiuni speciale si tombole pentu vizitatori. Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, astfel incat toti cei interesati de achizitia unui automobil BMW X5, cat si toti admiratorii modelului, sunt asteptati pentru a se bucura de o experienta premium completa.

Lansare BMW X5

Pentru drive test, Proleasing Motors, dealerul local BMW, va aloca patru modele BMW X5, in doua versiuni de motorizare: BMW X5 30d si, disponibila in premiera pentru clasa, versiunea M Performance BMW X5 M50d. Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu sase cilindri dispusi in linie din lume, tehnologia suspensiei care poarta amprenta M si linia exterioara optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combina dinamica superioara pe sosea cu tractiunea impecabila in regim off-road. Noul BMW X5 M50d dispune standard de suspensie Adaptive M, care include Dynamic Damper Control (control dinamic al suspensiei) si suspensie pneumatica pe puntea spate, precum si servodirectie asistata electric. Agilitatea imbunatatita considerabil si un timp de sprint 0-100 km/h de 5,3 secunde sunt combinate cu economia de combustibil, ameliorata cu mai bine de zece procente fata de modelul anterior.

Modelele propuse pentru drive test sunt disponibile cu vanzare imediata din stoc, sau in regim de comanda, pentru configuratii preferentiale, la Proleasing Motors, dealer oficial BMW si MINI.

Deschis in martie 2013, in urma unei investitii de 2,5 milioane Euro, Proleasing Motors integreaza, pe o suprafata de peste 2.000m2, un showroom BMW, un showroom MINI - al treilea din tara, un centru integrat service si piese de schimb, si o oferta extinsa de automobile rulate certificate in programul BMW Premium Selection. Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe Soseaua Ploiesti-Buzau, Nr. 505, DN1B.

Mai multe detalii despre NOUL BMW X5, poti afla din articolul de AICI.

Lansare BMW X5Lansare BMW X5Lansare BMW X5

Distribuie pe Facebook
mai multe