Promite sa lupte cu nemtii pentru fiecare client in parte. Cand va debuta cel mai nou model de lux al britanicilor

Promite sa lupte cu nemtii pentru fiecare client in parte. Cand va debuta cel mai nou model de lux al britanicilor
  • Jaguar pregateste o versiune Sportbrake a modelului XF
  • Aceasta va ajunge in showroom-uri din vara
  • Compania britanica nu a facut publice si atel detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Jaguar pregateste lansarea unei noi masini de lux. Versiunea Sportbrake a modelului XF, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, va ajunge din vara in showroom-urile marcii britanice.

Cel mai puternic automobil din istoria de peste opt decenii a companiei nu este singura surpriza pregatita de oficialii Jaguar pentru prima parte a anului 2017.

Pe langa noul F-Type cu motor turbo de doi litri si 300 CP, marca britanica va mai lansa in perioada urmatoare de timp si o versiune Sportbrake a modelului XF.

Disponibila la vanzare din aceasta vara, respectiva masina va avea de infruntat rivali cu greutate, precum BMW Seria 5 Touring sau Mercedes E-Class T-Modell.

Tocmai de aceea, noul Jaguar XF Sportbrake ar trebui sa preia si sa ofere la randul sau tot ce are mai bun de oferit ultima generatie a variantei in patru portierie.

Vorbim, mai exact, despre o platforma realizata in mare parte din aluminiu, peste care va fi 'asezata' una dintre cele mai atragatoare ale segmentului premium.

Situatia se va repeta la nivelul gamei de motorizari, viitorul break britanic de lux fiind asteptat alaturi de unitati supraalimentate cu pana la 380 CP sub capota.

Ramane insa de vazut daca oficialii companiei din Whitley, Coventry vor include in meniu sau nu si cel mai puternic propulsor in patru cilindri din istoria marcii.

O alta necunoscuta se afla in stransa legatura cu sistemul de tranctiune integrala disponibil alaturi de anumite motoare diesel si pe benzina ale sedanului Jaguar XF.

Este totusi bine de stiut ca, potrivit primei imagini, versiunea Sportbrake a automobilului britanic de clasa mare va putea fi echipata cu un plafon panoramic.

Jaguar XF Sportbrake

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2017