Publicul larg l-a vazut pentru prima data in realitate. Cum arata pe viu noul CUPRA ATECA de 300 de cai

Publicul larg l-a vazut pentru prima data in realitate. Cum arata pe viu noul CUPRA ATECA de 300 de cai
  • Seat a adus noul Cupra Ateca la Geneva
  • SUV-ul dispune de un motor turbo cu 300 de cai putere
  • Atinge 100 de km/h in 5,4 secunde
Distribuie pe Facebook

Constructorul spaniol de automobile a adus noul Cupra Ateca la Geneva, astfel ca publicul larg a putut face cunostinta in premiera cu primul SUV de performanta din Martorell. Acesta dispune de un propulsor turbo cu 300 de cai putere.

Oficialii Seat au lansat in urma cu cateva saptamani noul sub-brand de performanta Cupra, in cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc la Barcelona. Tot aici, spaniolii au prezentat si primul model de serie al acestuia, si anume SUV-ul Ateca Cupra.

Cupra Ateca

Acum, acesta a debutat si in fata publicului larg la Geneva, unde toata lumea a putut vedea grila frontala restilizata, prizele de aer suplimentare, cele patru iesiri ale sistemului de evacuare, barele de protectie cu un design mai sportiv si desigur, siglele brand-ului de sine statator Cupra.

Cupra Ateca

Asa cum spuneam si la momentul lansarii, noul Cupra Ateca dispune de un propulsor turbo de 2.0 litri, pe benzina, capabil de 300 de cai putere. "Unul dintre cele mai avansate motoare ale momentului" vine alaturi de o transmisie automata DSG cu sapte rapoarte si dublu-ambreiaj, si lucreaza impreuna cu o tractiune integrala, adaptiva si foarte inteligenta.

Cupra Ateca

Aceasta analizeaza in timp real suprafata de rulare si livreaza cuplul in functie de aderenta fiecarei roti, iar comportamentul propulsorului poate fi modificat cu ajutorul celor sase moduri de condus: Normal, Sport, Individual, Snow, Off-Road si Cupra.

Cupra Ateca

Cu acesta din urma activat, motorul raspunde mai bine la comenzi, directia este mai greoaie, suspensia mai rigida si sunetul sistemului de evacuare se schimba. In acest caz, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5,4 secunde si are o viteza maxima de 245 de km/h.

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Cupra Ateca
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2018