Puma Titanium X: noul SUV Ford fabricat la Craiova primeste jante pe 18 si insertii interioare din lemn

  • Nivel de echipare Titanium X
  • Debuteaza la Frankfurt
  • Jante pe 18 inch si insertii interioare din lemn
Distribuie pe Facebook

Noul Ford Puma, SUV-ul pe care americanii il construiesc la uzina de la Craiova, va fi disponibil si in nivelul de echipare Titanium X. Acesta debuteaza saptamana viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Puma, coupe-ul de la finalul anilor '90 al americanilor de la Ford a revenit anul acesta sub forma unui crossover subcompact asamblat la uzina de la Craiova. Primele imagini cu acesta au fost publicate la inceputul lunii iunie insa debutul oficial, in fata publicului, va avea loc saptamana viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Ford Puma Titanium X

Tot aici, Ford va prezenta si nivelul de echipare Titanium X care aduce un plus de eleganta in gama acestui model. Pentru exterior, americanii au pregatit jante din aliaj cu diametrul de 18 inch finisate in nuanta Pearl Grey, pasaje pronuntate ale rotilor, finisaje negre pentru partea frontala iar prizele de aer si scutul derapant din spate sunt scoase in evidenta de o serie de elemente gri metalice.

Ford Puma Titanium X

Pasagerii vor regasi la interior un volan in imitatie de piele, insertii din lemn care inconjoara panoul de instrumente, scaune fata cu functie de masaj lombar si un spatiu pentru incarcarea wireless a telefoanelor pozitionat sub plansa de bord.

Ford Puma Titanium X

Momentan, Ford Puma poate fi echipat numai cu un propulsor pe benzina de 1.0 litru EcoBoost, cu trei cilindri, care dezvolta fie 125 fie 155 de cai putere. Acesta functioneaza alaturi de un sistem mild-hybrid la 48V pentru un consum cat mai mic de combustibil.

Ford Puma Titanium X

Deasemenea, transmisia manuala cu sase trepte este singura varianta, ulterior urmand sa isi faca aparitia in oferta noului Puma si o cutie de viteze automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Tot ulterior va fi disponibil si un motor diesel.

Indiferent de motorizarea aleasa, SUV-ul americanilor nu poate fi echipat cu tractiune integrala.

Ford Puma Titanium X

Ford Puma Titanium X

Ford Puma Titanium X

Ford Puma Titanium X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Puma Titanium X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2019