Qoros GQ3 se va lansa la Salonul Auto Geneva 2013

Qoros GQ3 se va lansa la Salonul Auto Geneva 2013
Primul model al celor de la Quoros va debuta oficial in Europa in luna martie a anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre GQ3, un sedan compact care va rivaliza cu modele ca Chevrolet Cruze, Ford Astra sedan si Ford Focus sedan.
Distribuie pe Facebook

Constructorii chinezi promit un automobil cu "un exterior elegant, un interior spatios si pichetat de tehnologie si un rezultat de top la testele de siguranta europene si chinezesti". Despre acest model, cei de la Quoros tin sa sublinieze ca a fost proiectat pentru a obtine maximum de stele de siguranta (5) la testele Euro NCAP.

Designul lui GQ3 este conceput de Kurt Volker Hildebrand, cunoscut pentru colaborarile sale cu Audi, Opel, Seat si Volkswagen.

Quros nu ofera detalii despre motorizarile modelului. Stim, in schimb, ca GQ3 va avea parte la interior de tehnologie capabila sa faca fata cerintelor anului 2013. Remarcam aici ecran touchscreen de 8 inci si un sistem evoluat de infotainment si conectivitate.

"Sistemul le da posibilitatea clientilor sa-si programeze vizitele la service, ofera alerte automate la serviciile de urgenta in caz de accident. Navigatia vine cu cele mai bune informatii legate de trafic din segment si le ofera celor din masina accesul la cautarea avansata a punctelor de interes", se arata in comunicatul Qoros.

Qoros GQ3

Qoros GQ3

Qoros GQ3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2012