Range Rover Evoque a fost desemnat Cel mai 4x4 SUV Premium din Romania

Range Rover Evoque a fost desemnat Cel mai 4x4 SUV Premium din Romania
Bucurandu-se de un succes incontestabil pe plan mondial, cu peste 112 distinctii internationale, noul Range Rover Evoque a fost desemnat "Cel mai 4x4 SUV Premium" din Romania, categorie aflata la a treia editie din istoria de 11 ani a competitiei.
Distribuie pe Facebook

Cu un design care nu poate trece neobservat, o tinuta de drum sigura pe asfalt si abilitati off-road demne de emblema Range Rover, noul Evoque a depasit Audi Q3, Mercedes-Benz ML-Class si Volvo XC60.

Pentru a fi eligibile in aceasta competitie, modelele au intrat in vanzare in Romania pana in primul semestru al anului 2012. Toate modelele din concurs au avut exclusiv echiparea pe care fabricantul a omologat-o pentru utilizarea rutiera obisnuita. Nu au fost permise nici un fel de imbunatatiri ale motorului, transmisiei, trenului de rulare sau caroseriei, iar anvelopele au fost cele prevazute ca echipament original al autoturismului.

Acordarea celor 4 distinctii s-a facut in urma testelor efectuate pe 9 si 10 iunie de cei 10 membri ai juriului cu automobilele nominalizate in competitie. Anul acesta, membrii juriului provin de la cele mai cunoscute medii auto: revistele AutoExpert, Auto Pro, Autoshow, CAESAR, 4x4 crossover lifestyle magazine si site-urile auto.ro, respectiv autovit. Presedintele Juriului a fost Prof. Dr. Ing. Cristian Andreescu, seful catedrei de autovehicule rutiere din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Probele on-road s-au desfasurat pe drumul DN 73A, pe tronsonul dintre Mausoleul Mateias si combinatul Holcim. Testele off-road au avut loc pe doua trasee de munte amenajate in jurul comunei Leresti.

Competitia "Cel mai 4x4" din Romania se afla la a XI-a editie. Titlurile acordate in aceasta competitie sunt Marci Inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, fiind singura competitie nationala de traditie rezervata domeniului 4x4 care isi propune sa ofere consumatorului "SUV-ul, SUV-ul Premium, off-road-ul si pick-up-ul anului".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2012