Range Rover Evoque primeste doua editii speciale si un plus de atractivitate

Range Rover Evoque primeste doua editii speciale si un plus de atractivitate
  • Range Rover Evoque primeste doua editii speciale pentru Salonul Auto de la Geneva
  • Versiunea Autobiography promite clientilor un plus de eleganta, lux si rafinament
  • Varianta Autobiography Dynamic se lauda cu o doza extra de performanta si agresivitate
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva ne propune numeroase noutati si din partea Land Rover, producatorul britanic sosind in cadrul acestui eveniment impreuna cu doua editii speciale ale crossover-ului Range Rover Evoque.

Au trecut deja trei ani de la introducerea pe piata a modelului Range Rover Evoque, insa impresionantul crossover britanic nu pare sa lase in nici un moment impresia ca s-ar fi demodat. Cu toate acestea, pentru cei care viseaza la un plus de "prospetime", oficialii companiei din Regatul Unit vor sosi in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare cu doua editii speciale.

Range Rover Evoque Autobiography

Purtand titulatura Autobiography, prima dintre cele doua editii speciale ale crossover-ului Range Rover Evoque iese in evidenta printr-un plus subtil de eleganta, lux si rafinament, grila frontala restilizata, accentele argintii de la nivelul prizelor de aer si jantele forjate pe 20 inci, cu un design unic, reprezentand cele mai evidente detalii in acest sens.

De asemenea, noul Range Rover Evoque Autobiography mai impresioneaza si prin numeroasele sale insertii de piele, respectiv piele perforata de la interior, dar si prin logo-urile Autobiography aplicate atat tetierelor scaunelor, cat si pragurilor iluminate.

Range Rover Evoque Autobiography

In ceea ce priveste propulsia, aceasta este asigurata fie de o unitate diesel de 190 CP, fie de una pe benzina, cu 240 cai putere. Indiferent insa de alegerea cumparatorilor, lista cu specificitatii tehnice mai include si o transmisie automata ZF cu noua rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala.

Botezata sugestiv Autobiography Dynamic, cea de-a doua editie speciala a crossover-ului Range Rover Evoque se poate lauda cu o doza extra de performanta si agresivitate, motorizarea turbo de doi litri ascunsa sub capota fiind modificata pentru a livra un total de 285 cai putere si 400 Newton-Metri - cu pana la 45 CP si 60 Nm mai mult decat in mod normal.

Range Rover Evoque Autobiography

Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost momentan dezvaluite, oficialii companiei din Regatul Unit multumindu-se sa afirme, in schimb, ca noul Range Rover Evoque Autobiography Dynamic se mai bucura si de prezenta unei transmisii automate ZF cu noua rapoarte, a unui sistem de tractiune integrala, respectiv a sistemului Torque Vectoring by Braking (TVB).

In ceea ce priveste aspectul vizual, cea de-a doua editie speciala a crossover-ului Range Rover Evoque se remarca in mare parte datorita nuantei de portocaliu in care a fost finisata caroseria. Cu toate acestea, nu vor trece neobservate nici blocurile optice posterioare cu sticla clara sau jantele forjate pe 20 inci, ce ascund un sistem de franare imbunatatit, cu discuri de 350 milimetri pe fata.

Range Rover Evoque Autobiography

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Range Rover Evoque Autobiography
mai multe