Renault a confirmat zvonurile. Ce sistem va oferi in premiera noul Megane RS

Renault a confirmat zvonurile. Ce sistem va oferi in premiera noul Megane RS
  • Renault a publicat noi detalii cu privire la urmatorul Megane RS
  • Compacta franceza promite in premiera un sistem de directie integrala
  • Vor exista in continuare doua sasiuri disponibile - Sport si Cup
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS va fi oferita in premiera mondiala alaturi de un sistem de directie integrala, au anuntat in cursul zilei de astazi oficialii companiei auto de origine franceza.

Complet depasit de noile provocari din segment, hot-hatch-ul companiei Renault se pregateste de revolutie: va fi primul modelul de clasa compacta si inalta performanta oferit alaturi de un sistem de directie de integrala.

Renault Megane RS - Noi poze spion

Apoi, mai spun francezii, viitorul Megane RS o va lua pe calea predecesorilor sai si va dispune de doua sasiuri diferite - Sport pentru compromisul perfect intre sportivitate si confort, Cup pentru rezultate deosebite pe circuit.

Noile detalii vin in contextul in care oficialii Renault au dezvaluit deja ca urmatorul sau pretendent la coroana pentru cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring va oferi doua optiuni la nivel de transmisie.

Intr-o alta ordine de idei, traditionalei cutii manuale cu sase rapoarte i se va alatura o mult mai moderna unitate cu dublu ambreiaj - cunoscuta sub acronimul EDC - si, totodata, padele pentru schimbarea de la volan a treptelor de viteza.

La acest moment, francezii tin sub lacat motorizarea noului lor model de clasa compacta si inalta performanta, in timp ce zvonurile se bat cap in cap: unele anunta o unitate turbo de 2.0 litri, alta de 1.8, imprumutata de la Alpine A110.

Renault Megane RS - Noi poze spion

Exista insa si un aspect asupra caruia toate persoanele care detin informatii neoficiale cu privire la urmatorul Renault Megane RS s-au pus de acord - puterea maxima inscrisa la nivel de fisa tehnica va depasi 300 CP.

Tot ce tine de viitorul rival al japonezei Honda Civic Type R, spaniolului SEAT Leon Cupra 300, dar si germanului Volkswagen Golf R sau americanului Ford Focus ST vom afla in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Pana atunci, pilotul de Formula 1 Nico Hulkenberg ne spune impresiile traite la volanul noului hot-hatch de origine franceza, cum este comportamentul acestuia influentat de transmisa EDC, sistemul 4Control si sasiul Cup.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Renault Megane RS - Noi poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2017