Renault anunta preturile noului Megane break. Momentan doar pe cele pentru piata din Franta

Renault anunta preturile noului Megane break. Momentan doar pe cele pentru piata din Franta
  • Noul Renault Megane Estate ajunge in Franta la un pret de 19.900 euro
  • Versiunea de baza este oferita la pachet alaturi de motorizarea Energy TCe 100
  • Clientii au la dispozitie patru echipari diferite: Life, Zen, Business si Intens
Distribuie pe Facebook

Noul Megane Estate se va vinde in Franta cu un minimum de 19.900 euro, au anuntat recent oficialii producatorului auto din Hexagon. Modelul break este astfel cu aproximativ 1.700 de euro mai scump decat versiumea hatchback.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 3 si 13 martie, noul Megane Estate a poposit zilele acestea in showroom-urile Renault de pe teritoriul Frantei.

Locuitorii din Hexagon care isi doresc un break de clasa compacta vor avea de scos din buzunare in cazul de fata un minimum de 19.900 euro, urmand a primi la schimb motorizarea Energy TCe 100.

Varful de gama Renault Megane Estate GT porneste de la 32.800 euro si, dupa cum precizam inclusiv la momentul lansarii, se lauda atat cu o unitate Energy TCe 205, cat si cu un sistem de directie integrala.

Renault Megane Estate - Poze RealeRenault Megane Estate - Poze Reale

Renault Megane Estate - Poze Reale

Asemeni versiunii hatchback, break-ul de clasa compacta al producatorului francez de automobile propune patru echipari diferite, clientii avand de ales intre Life, Zen, Business si Intens.

In functie de decizia finala, lista cu dotari a noului Renault Megane Estate poate gazdui si faruri cu tehnologie LED, Head-Up Display, cruise control adaptiv sau franare activa de urgenta.

Principala atractie o va reprezenta insa, fara doar si poate, sistemul de infotainment R-Link 2, care apeleaza la serviciile unui ecran tactil vertical de pana la 8.7 inch pentru afisarea tuturor informatiilor vitale.

Cat despre partea practica a noului Renault Megane Estate GT, tinem sa reamintim ca break-ul de clasa compacta al producatorului francez de automobile ofera un portbagaj cu o capacitate de incarcare de 580 de litri - cu aproximativ 25 de litri mai putin decat rivalul sau direct, si anume modelul Volkswagen Golf Variant.

Renault Megane Estate - Poze Reale

Renault Megane Estate - Poze Reale

Renault Megane Estate - Poze Reale

Renault Megane Estate - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Megane Estate - Poze Reale
mai multe