Renault Latitude Facelift - Primele imagini oficiale

Renault Latitude Facelift - Primele imagini oficiale
  • Noul Renault Latitude Facelift debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna
  • Versiunea imbunatatita a limuzinei franceze se bucura de cateva modificari estetice
  • Gama de motorizari ar putea fi completata cu o unitate turbo pe benzina, de 1.6 litri si 180 CP
Distribuie pe Facebook

Desi lansat pe piata in urma cu numai trei ani, modelul Renault Latitude pare sa aiba urgenta nevoie de un facelift pentru a ramane relevant. Facelift care se afla la numai un singur pas distanta, dupa cum urmeaza sa vedem.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru intreaga lume, noul Renault Latitude Facelift se remarca, pentru inceput, printr-o mana de modificari vizuale, blocurile optice frontale ce incorporeaza acum o pereche de LED-uri si grila radiatorului, respectiv designul spoilerului usor redesenate fiind dintre cele mai reprezentative detalii.

De asemenea, versiunea imbunatatita a limuzinei franceze se mai poate lauda cu cateva schimbari si la nivelul partii posterioare - blocurile optice reprezentand si aici atractia principala, in timp ce aspectul interior ramane un mare mister la acest moment - nu ar fi insa de mirare ca si acesta sa fi suferit cateva schimbari, atat de ordin estetic, cat si de ordin tehnologic.

In ceea ce priveste gama de motorizari, exista mari sanse ca noul Renault Latitude Facelift sa fie oferit pe Batranul Continent cu aceleasi propulsoare diesel ca si pana acum - adica un dCi de doi litri si 150 sau 175 cai putere, respectiv un V6 dCi de trei litri si 240 cai putere. Cu toate acestea, exista si cateva zvonuri care indica faptul ca versiunea imbunatatita a limuzinei franceze va primi si o unitate turbo pe benzina, de 1.6 litri si aproximativ 180 cai putere, oferita in compania transmisiei EDC cu dublu-ambreiaj.

Renault Latitude Facelift

Renault Latitude Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe