Renault Megane ajunge masina de lux. Cum arata versiunea care costa mai mult decat un Mercedes

Renault Megane ajunge masina de lux. Cum arata versiunea care costa mai mult decat un Mercedes
  • Renault lanseaza in Franta noul Megane Akaju
  • Preturile pornesc de la 27.600 euro
  • Clientii primesc in standard multiple dotari
Distribuie pe Facebook

Incepand de astazi, clientii francezi ai modelului Renault Megane vor avea la dispozitie o noua versiune de top. Botezata Akaju, respectiva varianta a compactei din Hexagon porneste de la 27.600 euro si ofera un set de dotari pe masura.

In timp ce intreaga Europa asteapta cu sufletul la gura debutul generatiei cu numarul trei a sportivei Megane RS, Renault introduce pe piata din Franta o noua versiune de lux a popularei sale compacte.

Vorbim, mai exact, despre o varianta comercializata sub indicativul Akaju, care ofera inca din standard piele in doua culori, cusaturi contrastante, dar si scaune fata incalzite, cu masaj pentru sofer.

Clientii noului model se vor mai bucura, de asemenea, si de jante din aliaj pe 18 inch, de geamuri spate cu tenta fumurie, de afisaj pe parbriz, sistem audio Bose sau ecran tactil cu diagonala de 8.7 inch.

Renault Megane Akaju

Renault Megane Akaju

Renault Megane Akaju

Daca echipamentele anterior mentionate nu sunt suficiente, versiunea Renault Megane Akaju a pregatit si pilot automat adaptiv (300 euro), trapa electrica (800 euro) ori asistenta activa la parcare (500 euro).

Pe plan tehnic, proaspat introdusa varianta de top a compactei franceze anunta trei motorizari mari si late, marea batalie urmand a se da intre benzinarul TCe 130 si diesel-urile dCi 110, respectiv dCi 130.

Respectivele unitati vor fi insotite, de la caz la caz, fie de o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie de cutia automata cu dublu ambreiaj comercializata de Renault sub indicativul EDC.

Ajunsi la final, un singur detaliu mai ramane de spus despre noua versiune Akaju a modelului Megane: aceasta este disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 27.600 euro.

Un Mercedes A-Class, de dragul comparatiei, pleaca in Franta de la 23.950 euro, in timp ce varianta entry-level a rivalului BMW Seria 1 are o nota de plata de aproximativ 23.000 euro.

Mai aproape de Renault Megane Akaju - din punctul de vedere al costului de achizitie, este modelul A3 Sportback, care isi intampina clientii din Hexagon alaturi de un pret de pornire de 26.120 euro.

Renault Megane Akaju

Renault Megane Akaju

Renault Megane Akaju

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Megane Akaju
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2017