Renault Talisman: Cum arata concurentul noilor Ford Mondeo si VW Passat

Renault Talisman: Cum arata concurentul noilor Ford Mondeo si VW Passat
  • Renault ne face cunostinta cu noul sau Talisman
  • Modelul francez se bucura de un design modern si impunator
  • Gama de motorizari include multiple optiuni TCe sau dCi
Distribuie pe Facebook

Asa cum au promis, francezii de la Renault au publicat in cursul zilei de ieri primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului lor Talisman. Dupa cum precizam si anterior, noul model de clasa medie din Hexagon nu are deloc o viata usoara, printre concurentii sai numarandu-se nume de top ale industriei auto - precum Ford Mondeo sau Volkswagen Passat.

Urmas al modelelor Laguna si Latitude, noul Renault Talisman iese in evidenta printr-un aspect impunator, ce aduce in prim plan o grila frontala supradimensionata, dar si un set de blocuri optice alungite - atat in fata, cat si in spate.

Acelasi departament exterior ne mai intampina, de asemenea, si cu spoilere agresiv stilizate, plus eleron integrat in capota portbagajului, in timp ce aripile bombate ce caracterizeaza profilul lateral al sedanului francez de clasa medie vin la pachet alaturi de jante din aliaj de pana la 19 inch.

Renault TalismanRenault Talisman

Renault Talisman

In ceea ce priveste meniul interior, noul Renault Talisman impresioneaza in special prin ecranul tactil de 8.4 inch din dotarea sistemului de infotainment R-Link 2. Nu lipseste insa de pe lista cu atractii principale nici sistemul audio de inalta fidelitate, cu 13 difuzoare.

Si totusi, cel mai importand detaliu al cabinei il reprezinta spatiul oferit, cei 2.81 metri ai ampatamentului fiind sinonimi inclusiv cu un spatiu de 262, respectiv 855 de milimetri pentru genunchii, respectiv capul viitoriilor clienti.

Clienti care nu ar trebui sa isi faca probleme nici macar pentru capacitatea de incarcare a portbagajului, urmasul modelelor Laguna si Latitude promitand o valoare de 608 litri din acest punct de vedere.

Inaintam rapid si ajungem la gama de motorizari, acolo unde sedanul francez de clasa medie promite doua unitati supraalimentate pe benzina - TCe 150 si TCe 200, ambele cuplate exclusiv la o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Pentru cei care prefera unitatile turbodiesel, lista cu optiuni include include atat un dCi 110, cat si un dCi 130. Pe langa acestea, noul Renault Talisman mai ofera si un dCi 160, disponibil doar alaturi de o cutie similiara celei anterior mentionate.

Renault Talisman

Renault Talisman

Renault Talisman

Renault Talisman - Video Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Renault Talisman
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2015